Legitima meddelanden till en grupp markeras som skräppost

Den här sidan är till för administratörer. Om du vill hantera grupper för ditt eget konto besöker du hjälpen om Google Grupper. Kräver att du aktiverar Groups for Business.

Ibland kan Google-grupper markera legitima meddelanden som skräppost och skicka dem till modereringskön. Undvik leveransproblem genom att sänka gruppens skräppostkontroller för att tillåta leverans av misstänkt skräppost.

Obs! För att begränsa den värsta skräpposten avvisas alltid meddelanden som markeras som att det mycket sannolikt är skräppost, även om du sänker gruppens skräppostkontroller.

Sänka en grupps skräppostkontroller

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3. Klicka på Gruppinställningarföljt avInläggspolicy.
  4. Under Hantering av skräppost väljer du Lägg upp misstänkta meddelanden i gruppen.
  5. Klicka på Spara ändringar.

Relaterade ämnen