Förnya ditt kontrakt med årsavgift/fast längd

Gäller för Google Workspaceoch Cloud Identity Premium.

Om du betalar för prenumerationen med årsavgift/fast längd sker följande vid prenumerationsperiodens slut:

• Om du inte gör något förnyas prenumerationen automatiskt under en ettårsperiod.
  • Om du valde att inte förnya kontraktet stängs din tjänst av. Du kan häva avstängningen och förnya kontraktet genom att aktivera automatisk förnyelse på administratörskonsolen. Öppna Återställa ett avstängt kontrakt med årsavgift.

Vi rekommenderar att du kontrollerar att faktureringskontot är uppdaterat så att det inte blir avbrott i tjänsten när det är dags att förnya. Om du inte gör något fortsätter ditt åtagande för alla licenser automatiskt vid nästa förnyelsedatum. Du får ett meddelande 30 dagar och 3 dagar före förnyelsedatumet.

Obs! Google beräknar startdatumet för din prenumeration med årsavgift/fast längd utifrån Stillahavstid, oavsett vilken tidszon du befinner dig i.

Kontakta en säljare om du vill veta mer om prenumerationer som är anpassade efter dina behov.

Relaterade ämnen