Förnya ditt kontrakt med årsavgift

Gäller G Suite och Cloud Identity Premium.

Om du betalar för prenumerationen med årsavgift sker följande vid prenumerationsperiodens slut:

• Om du inte gör något övergår prenumerationen automatiskt till den flexibla avgiften.
  • Om du aktiverar automatisk förnyelse fortsätter du att betala för prenumerationen med en årsavgift under en till period.
  • Om du valde att inte förnya kontraktet stängs din tjänst av. Du kan häva avstängningen och förnya kontraktet genom att aktivera automatisk förnyelse på administratörskonsolen. Läs mer i Återställa ett avstängt kontrakt med årsavgift.

Vi rekommenderar att du uppdaterar ditt faktureringskonto så att kontraktet automatiskt förnyas. Då blir det inga avbrott i tjänsten när det är dags att förnya prenumerationen. Om du aktiverar automatisk förnyelse löper ditt åtagande vidare i ytterligare 12 månader för alla licenser. Du får ett meddelande 30 dagar och 3 dagar före förnyelsedatumet.

Förnya årsavgiften automatiskt

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna Fakturering på administratörskonsolens startsida.
  3. Till vänster om den relevanta prenumerationen klickar du på nedåtpil Nedåtpil.
  4. Klicka på Ändra bredvid Förnyelsealternativ.
  5. Välj Förnya mitt kontrakt automatiskt.
  6. Klicka på Spara.

Relaterade ämnen