Wat is Google Vault?

Bewaren en eDiscovery voor G Suite-organisaties

Vault is bedoeld voor beheerders en juridisch personeel. Vault werkt pas correct nadat uw G Suite-beheerder uw account heeft ingesteld.

Gebruik Vault om gegevens te bewaren, doorzoeken en exporteren om te voldoen aan de bewaar- en eDiscovery-behoeften van uw organisatie. Vault ondersteunt het volgende:

• Gmail-berichten
  • Chats in de klassieke versie van Hangouts en Google Talk-chats waarvoor de chatgeschiedenis is ingeschakeld
  • Google Discussiegroepen
  • Bestanden in Google Drive
  • Gesprekken in Google Chat waarvoor de geschiedenis is ingeschakeld.
  • Opnamen in Google Meet

Vault werkt volledig online. U hoeft dus geen software te installeren of beheren. Vault is inbegrepen bij G Suite Enterprise, Business, Education en G Suite Essentials. (Versies vergelijken.) U kunt ook Vault-licenties kopen voor $ 5 extra per gebruiker per maand.

G Suite-klanten kunnen Vault gebruiken voor het volgende:

• Bewaren: Stel bewaarregels in om te bepalen hoelang gegevens bewaard blijven voordat ze worden verwijderd uit gebruikersaccounts en de systemen van Google. Meer informatie over bewaren.
  • Juridische bewaarplichten: Plaats bewaarplichten op gebruikers zodat hun gegevens permanent worden bewaard. Zo kunt u voldoen aan juridische of andere bewaarvereisten. Meer informatie over bewaarplichten.
  • Zoeken: Doorzoek de gegevens in uw domein op gebruikersaccount, organisatie-eenheid, datum of zoekwoord. Vault ondersteunt zoekopdrachten met Booleaanse operators en jokertekens. Meer informatie over zoeken.
  • Exporteren: Exporteer gegevens voor verdere verwerking en controle. Meer informatie over exporteren.
  • Controlerapporten: Gebruik controlerapporten van Vault om te zien welke acties Vault-beheerders hebben uitgevoerd in een bepaalde periode. Meer informatie over controles.

Ga aan de slag met uw kosteloze proefperiode van dertig dagen.

Tip! Als uw organisatie Vault al heeft, stelt u Vault in voor uw domein en kunt u aan de slag met zoeken en exporteren.