Logga in på administratörskonsolen.

Den här artikeln är till för personer som hanterar Googles tjänster eller enheter för ett företag, en skola eller en grupp. Om du använder ett personligt konto (@gmail.com) besöker du hjälpcentret för Google-kontot.

Om du har åtkomst till ett administratörskonto (eller adminkonto) kan du logga in på Googles administratörskonsol. På administratörskonsolen hanterar administratörer Googles tjänster för personer i en organisation.

Logga in nu (kräver ett administratörskonto)

1. Öppna admin.google.com i en webbläsare.
  2. På inloggningssidan anger du e-postadressen och lösenordet för ditt administratörskonto (det slutar inte med @gmail.com). Har du glömt ditt lösenord?

Ett administratörskonto har behörighet att hantera tjänster för andra personer i din organisation. Administratörskonsolen är bara tillgänglig när du är inloggad på ett administratörskonto. Om du inte har tillgång till ett administratörskonto kan du få hjälp från någon annan som har det. Vem är min administratör?

Om du ser en lista med Google-konton på inloggningssidan ser du till att välja ditt administratörskonto (det slutar inte med @gmail.com).

Tips! Du kan växla mellan konton på samma dator utan att logga in varje gång. Mer information finns i Logga in på flera konton samtidigt.

Få hjälp med inloggningen

Om du har glömt lösenordet läser du Återställ administratörslösenordet.

Om du fortfarande har problem med att logga in läser du Det går inte att logga in på administratörskonsolen.

Frågor

Öppna alla  |  Stäng alla

Varför var jag tvungen att logga in två gånger?
Om företaget använder en tjänst för enkel inloggning (SSO) med Google-kontot förflyttas du till ytterligare en inloggningssida när du loggar in på kontot från admin.google.com. Härifrån loggar du in på administratörskonsolen och andra program eller tjänster som ditt företag har skapat med enkel inloggning samtidigt. Ange bara det inloggningsnamn och lösenord du har fått av administratören.
Kan jag använda Chromes lösenordshanterare för att komma ihåg användarnamnet och lösenordet för mitt Google-konto?
Med webbläsaren Chrome kan du hantera dina webbplatslösenord så att Chrome automatiskt fyller i inloggningsfälten för dig när du besöker dessa webbplatser. Inloggningsflödet i två steg för alla Google-konton påverkar inte lösenordshanterarens funktion.
Varför måste jag ibland logga in igen när jag använder administratörskonsolen?
Skydda organisationens Google-tjänster genom att logga in på administratörskonsolen efter varje användningstimme.
Hur påverkas användarnas inloggning när SSO aktiveras om jag är administratör?
Om du är avancerad administratör och loggar in på admin.google.com med din fullständiga administratörsadress (namn@dindomän.com) och ditt lösenord omdirigeras du till administratörskonsolen. Google omdirigerar dig inte till SSO-servern.
Om du inte är avancerad administratör och loggar in på admin.google.com omdirigeras du till SSO-inloggningssidan.
Jag är återförsäljare. Kan jag få åtkomst till min kunds administratörskonsol?
Det är möjligt för en återförsäljare att få åtkomst till kundens administratörskonsol.
  1. Gå till admin.google.com/customer_domain.
  2. Logga in på kundens domän med ditt eget användarnamn och lösenord för återförsäljarkontot eller med ett administratörskonto.
Vad händer om jag inte har en offentlig profil?
Om du inte har en offentlig profilbild visas en blå avatarbild istället. Du kan lägga till en offentlig profilbild för din profil på Google+.