Ytterligare tjänster från Google

När du registrerar dig för G Suite har ditt team tillgång till flera ytterligare kostnadsfria tjänster, inklusive YouTube, Blogger, Google Analytics med flera (se nedan). Du kan aktivera eller inaktivera dessa tjänster för användarna genom att öppna Ytterligare tjänster från Google på Googles administratörskonsol. Mer information finns nedan.

Använda kostnadsfria Google-tjänster

Visa tillgängliga kostnadsfria tjänster
Tjänst Beskrivning
Blogger Dela med dig av dina tankar online via en blogg – det är snabbt, enkelt och gratis. Villkor Hjälp
Chrome Management Konfigurera och hantera användarinställningarna för webbläsaren Chrome och Chrome-enheter. Villkor Hjälp
Chrome webbshop Sök efter, köp och implementera molnprogram. Villkor Hjälp
DART for Publishers Strömlinjeforma funktionerna för annonshantering med avancerad målinriktning och mycket mer. Kräver skriftligt avtal Hjälp
DoubleClick Campaign Manager Förenklar körning av kampanjer från medieplanering till rapportering. Kräver skriftligt avtal Hjälp
DoubleClick Creative Solutions Hantera multimedieproduktion och arbetsflöde med detta verktyg för reklambyråer. Kräver skriftligt avtal Hjälp
DoubleClick DART Enterprise Sälj, leverera, rapportera och fakturera annonsutrymme. Kräver skriftligt avtal Hjälp
DoubleClick för utgivare Strömlinjeforma funktionerna för annonshantering med avancerad målinriktning och mycket mer. Kräver skriftligt avtal Hjälp
DoubleClick Search Hantera och optimera betala-per-klick-annonser och sökord för alla större sökmotorer. Kräver skriftligt avtal Hjälp
FeedBurner Skapa och hantera anpassade RSS-flöden. Villkor Hjälp
Fusionstabeller Samla, visualisera och dela datatabeller. Villkor Hjälp
Google AdSense Placera annonser från Google på din webbplats och tjäna pengar. Villkor Hjälp
Google AdWords Visa annonser på Google och i vårt annonseringsnätverk. Villkor Hjälp
Google Alerts Bevaka nytt intressant innehåll på webben Villkor Hjälp
Google Analytics Få insikt i trafiken på webbplatsen och hur effektiv din marknadsföring är. Villkor Hjälp
Google Bokmärken Få åtkomst till dina bokmärken från alla datorer. Använd listor för att dela dem med vänner. Villkor Hjälp
Google Böcker Gör fulltextsökningar i böcker. Villkor Hjälp
Google Chrome-synkronisering Synkronisera dina bokmärken, webbläsarinställningar och webbläsarteman på flera datorer. Villkor Hjälp
Google Anpassad sökning Skapa en anpassad sökfunktion för din grupp. Villkor Hjälp
Googles utvecklarkonsol Utveckla applikationer med Googles API:er och Google Cloud Platform. Villkor Hjälp
Google Domains Hitta, köp, överför och hantera dina domäner. Villkor Hjälp
Google Earth Utforska världen, direkt i webbläsaren Villkor Hjälp
Google Ekonomi Affärsinformation, nyheter och interaktiva diagram. Villkor Hjälp
Google Grupper Skapa och delta i offentliga diskussionsgrupper. Villkor Hjälp
Google på ditt språk Översätt Googles hjälpinformation och sökgränssnitt till ditt favoritspråk. Villkor Hjälp
Google Map Maker Bli kartograf och bidra till att kartlägga världen. Villkor Hjälp
Google Maps Visa kartor och vägbeskrivningar. Villkor Hjälp
Google My Business Gör det lättare för andra att hitta ditt företag på Google. Villkor Hjälp
Google Mina kartor Skapa, dela och publicera anpassade kartor. Villkor Hjälp
Google Nyheter Sök bland tusentals nyheter. Villkor Hjälp
Googles partner Visa kunskaper och färdigheter i Google AdWords med ett internationellt erkänt program. Villkor Hjälp
Google-betalningar Ett snabbare, säkrare och bekvämare sätt att handla på webben. Villkor Hjälp
Google Foto Lagra och dela foton med Google Foto. Villkor Hjälp
Google Play Få de senaste apparna, spelen, musik, filmer, TV och nyheter för alla dina enheter. Villkor Hjälp
Google Play Console Erbjud Android-applikationer som du utvecklar för det ökande antalet Android-användare. Villkor Hjälp
Googles offentliga data Utforska med Google Public Data Explorer för att skapa visualiseringar av offentlig data, länka till dem eller bädda in dem på egna webbsidor. Villkor Hjälp
Google Scholar Ett enkelt sätt att söka i ett brett utbud av vetenskaplig litteratur Villkor Hjälp
Google Search Console Visa hur Google ser din webbplats. Villkor Hjälp
Google Shopping Hitta produkter från onlinebutiker på webben. Villkor Hjälp
Google Takeout Säkerhetskopiera och hämta informationen på ditt Google-konto. Villkor Hjälp
Google Translator Toolkit Skaffa översättningsverktyg så att du kan översätta sidor och dokument snabbare. Villkor Hjälp
Google Trips Omfattar alla detaljer om resan från din e-post, kombinerat med en guide över resmålet och en daglig planeringskalender. Finns i din telefon, oberoende av vilken anslutning du har. Villkor Hjälp
Google Voice Ett nummer för flera telefoner, onlineröstbrevlåda och billigare samtal. Villkor Hjälp
Individuellt lagringsutrymme Låt slutanvändare köpa ytterligare lagringsutrymme för Google Drive. Villkor Hjälp
Platshistorik Kontrollera positionshistorik och rapportering. Villkor Hjälp
Handelscenter Överför din produktdata till Google och gör den tillgänglig via Google Shopping. Villkor Hjälp
Mobile Test Tools Testa om din webbadress är kompatibel med mobila skärmar. Villkor Hjälp
Panoramio Geotagga, spara och organisera dina foton. Villkor Hjälp
Partner Dash Få snabbt tillgång till appar som tillhandahålls av Googles partner. Villkor Hjälp
Partnercenter för Play Böcker Marknadsför dina böcker på nätet via Google Böcker. Kräver registrering Hjälp
Project Fi

En trådlös tjänst som hjälper dig att få en bra anslutning var du än är – hemma, på språng eller utomlands.

Endast tillgängligt för personer som är bosatta på kvalificerade platser i USA.

Inte tillgängligt för jobbprofiler. Läs mer om jobbprofiler

Villkor Hjälp
Utrymmen Skapa omedelbart ett utrymme för alla ämnen eller grupper. Villkor Hjälp
Webb- och appaktivitet Spara och hantera din sökaktivitet och möjliggör anpassade upplevelser i Sök, Kartor och Google Assistant. Villkor Hjälp
YouTube Titta på, överför och dela videoklipp.

Inte tillgängligt i alla regioner. Läs mer.

Villkor Hjälp
CMS för YouTube Identifiera och hantera innehåll med Content ID. Villkor Hjälp
YouTubes sponsrade videoklipp Flytta upp dina videoklipp på sökresultatsidorna på YouTube. Villkor Hjälp
Viktig ansvarsfriskrivning

Tjänsterna som anges ovan

• kan komma att ändras utan föregående meddelande.
  • är kanske inte tillgängliga överallt.
  • omfattas för närvarande inte av något support- eller servicenivåavtal. För de här tjänsterna kan du få hjälp i Googles hjälpcenter och hjälpforum. Vi kan överväga ytterligare support för dessa tjänster i framtiden.
Hitta kostnadsfria tjänster på administratörskonsolen

Så här hittar du en tjänst (ovan) och hanterar den för användarna:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Från översikten på administratörskonsolen öppnar du Apparoch sedanYtterligare Google-tjänster.

Ytterligare tjänster från Google

Inledningsvis listas tjänster som är aktiverade först. Under Filter kan du istället lista tjänster efter Utvalda tjänster eller Organisation.

3. Klicka på namnet på den tjänst du vill hantera inställningar för. Följ de här stegen om du vill aktivera/inaktivera tjänsten.

Kan du inte aktivera YouTube eller Google Voice? Om du inte kan aktivera en viss tjänst kan det finnas begränsningar som gör att tjänsten inte kan användas i ditt område. Läs mer.