Repareer de problemen met de compatibiliteitsweergave van Internet Explorer

Als je voor google.com de compatibiliteitsweergave gebruikt in Internet Explorer, werken Google-producten zoals Gmail mogelijk niet.

Het probleem oplossen

Zoek in de Microsoft-ondersteuning naar de stappen waarmee je google.com kunt verwijderen uit je lijst met sites die in de compatibiliteitsweergave worden geopend. De stappen kunnen variëren, afhankelijk van de versie van Internet Explorer die je gebruikt.

Opmerking: Als je een Windows-computer gebruikt via je werk, school of andere organisatie, moet je mogelijk contact opnemen met je beheerder als je deze stappen niet kunt uitvoeren.