Om GWMMO

Google Workspace Migration for Microsoft Outlook

Som administratör för organisationen kan du använda Google Workspace Migration for Microsoft Outlook (GWMMO) och låta användarna importera e-post, kalenderhändelser och personliga kontakter från ett Microsoft Exchange-konto eller en lokal PST-fil till ett Google Workspace-konto. Du kan migrera data åt en enskild användare med hjälp av kommandoradsversionen av produkten.

Vilken data kan användarna importera?

• E-post-, kalender- och kontaktdata (samtidigt eller i separata steg)
  • E-post som har skickats före eller efter ett visst datum

Vad kan uteslutas från en migrering?

• Skräppost och raderade objekt
  • Specifika e-postmappar för en enskild användare (enbart administratörer, från kommandoradsversionen)

Systemkrav

Microsoft Windows 32- och 64-bitarsversioner av Windows Vista*, 7*, 8*, 10 och 11

Uppdatera till de senaste programkorrigeringarna för Windows-versionen.

Microsoft Outlook
  • Outlook 2003 SP3* eller 2007 SP2* (eller SP1 med snabbkorrigering)*
  • 32- och 64-bitarsversioner av Outlook 2010*, 2013*, 2016, 2019 och 2021
  • Outlook från Microsoft 365-skrivbordsapp (inte webbversion)

*Microsoft har inte längre stöd för dessa versioner. Uppgradera till en version som stöds.

Detta stöds inte

• macOS
  • Windows XP och Server 2003
  • 64-bitarsversion av Office på ARM-enheter
  • Outlook från Microsoft 365 (webb-, Android-, macOS- och iOS-versioner) och Outlook från Microsoft Store

Byt till en Windows-version av Outlook som stöds.

Relaterat ämne

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.