Google Apps heter nu G Suite. Samma tjänst, nytt namn. Mer om namnändringen.

Vem är min domänadministratör?

Din domänadministratör är den person i din organisation som sköter G Suite. Du bör kontakta IT-administratören eller den person som sköter organisationens webbplats för att få reda på exakt vem det är.

Om du registrerade dig för G Suite med din egen domänvärd och köpte en domän från våra registreringspartners, är det du som är domänadministratör för G Suite-kontot.

Om du har registrerat dig med G Suite med din egen domänvärd och du behöver komma åt dina DNS-inställningar för verifiering eller e-postleverans måste du kontakta din domänvärd.

Om du har glömt ditt administratörslösenord och inte kan komma åt kontrollpanelen följer du stegen för återställning av administratörslösenord.