Vem är min domänadministratör?

Din domänadministratör är den person i din organisation som sköter Google Apps. Du bör kontakta IT-administratören eller den person som sköter organisationens webbplats för att få reda på exakt vem det är.

Om du registrerade dig för Google Apps med din egen domänvärd och köpte en domän från våra registreringspartners, är det du som är domänadministratör för Google Apps-kontot.

Om du har registrerat dig med Google Apps med din egen domänvärd och du behöver komma åt dina DNS-inställningar för verifiering eller e-postleverans måste du kontakta din domänvärd.

Om du har glömt ditt administratörslösenord och inte kan komma åt kontrollpanelen följer du stegen för återställning av administratörslösenord.