GWMMO instellen (voor beheerders)

Google Workspace Migration for Microsoft Outlook

Dit artikel is bedoeld voor beheerders die GWMMO instellen voor hun gebruikers. Als u een gebruiker bent, gaat u naar GWMMO downloaden en installeren.

U kunt Google Workspace Migration for Microsoft Outlook (GWMMO) instellen voor gebruikers in uw organisatie, zodat ze hun eigen e-mails, agenda's en contacten kunnen importeren vanuit een Microsoft Outlook-account of PST-bestand.

Stap 1: Uw gebruikers instellen in Google Workspace

Voordat uw gebruikers hun gegevens kunnen migreren, moet u accounts voor ze instellen in Google Workspace. U kunt aliassen opnieuw maken die gebruikers op uw Exchange-server hadden en groepen maken die overeenkomen met uw Exchange-mailinglijsten. Zie Een account toevoegen voor een nieuwe gebruiker voor meer informatie.

Stap 2: Bepalen of u slimme functies en personalisatie wilt aanzetten

Voordat u gegevens migreert, moet u bepalen of slimme functies in Gmail en Google Chat en Meet en personalisatiefuncties in andere Google-producten gegevens uit Gmail, Chat en Meet kunnen gebruiken. U moet slimme functies en personalisatie aanzetten in het doelaccount voordat u gegevens migreert om bepaalde functies te laten werken, zoals automatisch sorteren in Gmail.

Bekijk meer informatie over hoe je slimme functies en personalisatie aanzet.

Stap 3: Uw gedeelde contacten migreren (optioneel)

Voordat uw gebruikers hun gegevens migreren, kunt u de gedeelde contacten van uw organisatie synchroniseren met Google Workspace via Google Cloud Directory Sync (GCDS). Uw gebruikers hebben dan meteen toegang tot de volledige adreslijst van uw organisatie.

Zie Google Cloud Directory Sync voor informatie over het migreren van contacten.

Stap 4: GWMMO installeren

Gebruik slechts één instantie van GWMMO per gebruiker.

Optie 1: Een MSI-bestand pushen naar uw gebruikers

1. Download het MSI-bestand Aanbevolen voor beheerders vanaf de GWMMO-downloadpagina.

Gebruik de juiste versie (32- of 64-bits) voor de Outlook-versie van uw gebruikers.

2. Push het MSI-bestand naar uw gebruikers met de software die u gebruikt om de apps van uw organisatie te implementeren.
  3. Vraag uw gebruikers het bestand te installeren. Uw gebruikers kunnen de instructies volgen in Mijn beheerder heeft GWMMO gedownload naar mijn computer.

Optie 2: Gebruikers GWMMO zelf laten downloaden en installeren

1. Vraag uw gebruikers het exe-bestand Aanbevolen voor gebruikers te downloaden van de downloadpagina van GWMMO.
  2. Uw gebruikers kunnen de installatie afronden door de instructies te volgen in Ik download en installeer GWMMO zelf.

Stap 5: Gebruikers vragen hun gegevens te importeren

1. Herinner gebruikers eraan dat ze slechts één instantie van GWMMO kunnen uitvoeren op hun computer.
  2. Als ze klaar zijn om te migreren, vraagt u ze de instructies te volgen in Inloggen en instellen Google Workspace.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.