Utvecklarsupport för Google Workspace

Guider och support för grupputvecklare finns för utvecklarprodukter för Google Workspace, inklusive Apps Script, tillägg och API:er. Du hittar länkar till följande typer av support i dokumentationen för varje utvecklarprodukt:

• Frågor och råd – hur du utför specifika åtgärder på kodningsspråk som stöds via Stack Overflow och andra särskilda supportforum.
  • Felsökning av fel och fel – så här kontaktar du supportspecialister eller får hjälp från utvecklargruppen
  • Feedback om utvecklarprodukter – Så här skickar du feedback om varje utvecklarprodukt

Mer information finns i Google Workspace för utvecklare.

Kontakta Google Workspace-support

Google Workspace-administratörer kan kontakta Google Workspace-support om du behöver mer hjälp från en specialist. Specialister kan hjälpa till med följande produkter för utvecklare:

Skapa ett supportärende

1. Öppna kundvårdsportalen medan du är inloggad på administratörskontot för Google Workspace.

Öppna kundvårdsportalen

2. Beskriv ditt tekniska problem eller din fråga i sökrutan. Klicka sedan på Få hjälp.
  3. Läs igenom förslagen på hjälpinnehåll. Om du inte hittar svaret på ditt problem eller din fråga fortsätter du med nästa steg.
  4. Klicka på Skapa supportärende högst upp.
  5. Fyll i information om din begäran i formuläret.
    • Välj Google Workspace som Produkttyp.
    • För Kategori väljer du Tekniskt > Google Workspace API:er och tillägg.
      Välj det mest relevanta tekniska ämnet om du inte ser dessa alternativ.

Om API:et eller tilläggen inte hade uppstått innan problemet uppstod kan följande information hjälpa oss att förstå problemet:

• API:ets eller tilläggets namn och metod, om tillämpligt
      • Det berörda användar-id:t som hade kört API eller tillägget
      • Datum och tid då problemet uppstod
      • Hur ofta problemet återkommer
      • Felkoden och dess meddelande
      • De fullständiga API-begäran och svarshuvuden, inklusive tidsstämpel och text, om tillämpligt

Om det är ett API-problem, kan det återskapas med OAuth 2.0 Playground eller API Explorer? Mer information finns i OAuth 2.0 Playground och Google APIs Explorer.

6. Klicka på Skicka.