Systeemvereisten voor GWMME

Google Workspace Migration for Microsoft Exchange

U moet voldoen aan de volgende systeemvereisten om Google Workspace Migration for Microsoft Exchange (GWMME) te kunnen gebruiken.

Component Vereisten en ondersteunde versies
Bronmailserver
  1. Een van de volgende e-mailserveromgevingen:
    • Microsoft Exchange Server 2000, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, or 2019
    • Exchange Online (Microsoft 365)
    • Elke IMAP-server die werkt met RFC 3501 (zoals Exchange, Novell GroupWise, Cyrus, Courier, Dovecot, SunMail, Zimbra en Gmail).
  2. Een beheerdersaccount op uw server met leesrechten voor de postvakken van alle gebruikers.
    • Exchange Server 2007-2019: het recht Ontvangen als is voldoende.
    • Exchange Online: het recht Volledige toegang is vereist.
GWMME-clientapparaat

We raden u aan de nieuwste updates voor zowel Windows als Microsoft Outlook te gebruiken en te controleren of uw Exchange-server uw versie van Windows en Outlook ondersteunt.

Versie van Windows en Windows Server

• Windows Server 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016, 2019 of 2022
  • Windows Vista Business SP1 of hoger
  • Windows 7, 8, 10 of 11

Versie van Outlook

• Migreren vanuit Exchange- of PST-bestanden: 32-bits versies van Outlook 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 of 2021
  • Migreren vanuit Exchange Online: Outlook 2016 of 2019, of Outlook vanuit Microsoft 365 (desktopversie)
  • Click-to-run-versies worden ondersteund, behalve Outlook 2010.

Niet-ondersteunde versies

• 64-bits versies van Outlook
  • Windows XP en Windows Server 2003

Gerelateerd onderwerp

Veelgestelde vragen over GWMME

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.