Skapa en regel för vidarebefordran i Notes för flera användare

Google Calendar Migration för HCL Notes

Om du använder Google Workspace Migration for HCL Notes (GWMHN) kan användarna behöva skapa en regel för vidarebefordran av e-post från Notes till Google Workspace under prov- eller övergångsperioden. Du kan ställa in vidarebefordringsregeln för användarna.

Det gör du genom att lägga till agenten Create Forwarding Rules (Skapa regler för vidarebefordran) i HCL Domino-miljön. Med agenten kan du skapa en regel för vidarebefordran till flera användare genom att välja dem i Domino-katalogen.

Obs! Agenten Create Forwarding Rules tillhandahålls utan uttryckliga eller underförstådda garantier.

Innan du börjar

Det finns ingen garanti för att Create Forwarding Rules-agenten fungerar i alla miljöer eller på alla versioner av Domino Server.

Innan du distribuerar Create Forwarding Rules-agenten till aktiva e-postdatabaser ska du kontrollera att den fungerar i din miljö. Om du får problem tar du bort agenten och dess regler från dina servrar.

Lägg till agenten Create Forwarding Rules

1. Öppna https://github.com/google och sök efter katalogen gfw-distributions med sökrutan under Reposities.
  2. Välj lagringsplatsen för gfw-distributions.
  3. Välj appsföljt avlotusscriptföljt avforwarding-rulesföljt avforwarding-rules.zip.
  4. Klicka på Download (Ladda ned) för att ladda ned filen forwarding-rules.zip.
  5. Extrahera forwarding-rules.nsf till HCL Notes-klientdatorn.
  6. Öppna databasen i Domino Designer.
  7. Kopiera Create Forwarding Rules-agenten och formuläret Forwarding Rule (Regel för vidarebefordran) till Domino-katalogen.
  8. Öppna Domino-katalogen och välj de användare som vill vidarebefordra e-post.
  9. Välj Actionsföljt avCreate Forwarding Rules (Åtgärder > Skapa regler för vidarebefordran).

E-posten vidarebefordras till den adress som anges i fältet Internet address (Internetadress) i användarens persondokument.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.