Välj ett språk för en grupp

Google Groups for Business måste aktiveras för den här funktionen.

Gruppägare och gruppansvariga kan ange primärt språk för en grupp. Den här inställningen styr språket för automatiserade e-postmeddelanden till gruppen.

När du till exempel lägger till medlemmar i en grupp får de meddelanden på gruppens primära språk. Andra meddelanden som visas på det primära språket är e-postsammanfattningar, modereringsmeddelanden och aviseringar om meddelanden som inte kunnat levereras.

Ange det primära språket i en grupp

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna Grupper på startsidan för administratörskonsolen.

Du måste kanske klicka på Fler kontroller längst ned för att kunna se grupper.

3. Peka på en grupp och klicka på Redigera inställningar.
  4. Klicka på Avancerade inställningar längst ned på sidan. Du förflyttas till gruppens behörighetssida i Google Grupper.
  5. Klicka på Information > Allmän information
  6. Välj ett språk från gruppens primära språkmeny.
  7. Klicka på Spara.