Inställningar för Groups for Business finns inte på administratörskonsolen

Den här sidan är till för administratörer. Om du vill hantera grupper för ditt eget konto besöker du hjälpen om Google Grupper.
Kräver att du aktiverar Groups for Business.” ”

Om inställningarna för Google Groups for Business inte visas på administratörskonsolen:

• Kontrollera att tjänsten är aktiverad för organisationsenheten på toppnivå.
  • Ändra administratörskonsolen till engelska. Inställningarna för Google Groups for Business är endast tillgängliga på engelska. Om du visar administratörskonsolen på ett annat språk ser du inte inställningarna.

Ställ in administratörskonsolen på engelska

Ändra språk för administratörskonsolen
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna sidan Sökinställningar på datorn.
  3. Klicka på Språk till vänster.
  4. Ändra språk till engelska under Vilket språk ska Google-produkter använda?.
  5. Klicka på Spara längst ned på sidan.

När du har ändrat språkinställningen stänger du webbläsaren och öppnar den igen.

Tillgängliga språk

Administratörskonsolen använder samma språk som du valde i inställningarna för Google-kontot. Visa tillgängliga språk för administratörskonsolen i Välja ett språk för administratörskonsolen.

Åtgärda problem med att byta språk
  • Språkändringen fungerade inte – om Google-kontot inte matchar det valda språket testar du att ställa in språket igen efter att du har rensat webbläsarens cacheminne och cookies.

Obs! Om du tar bort cookies tas dina sparade inställningar bort för andra webbplatser som du har besökt.

• Mitt språk finns inte med på listan – om du väljer ett primärt språk som inte stöds av vissa produkter kan vi be dig att välja ett annat språk. Om detta är nödvändigt visas det alternativa språket under det primära. Du kan välja att ändra det i avsnittet Språk i Google-kontot.

Läs mer om att ändra språkinställningen.