Problem med dataimport

Google Calendar Sync för Microsoft Outlook

Så här felsöker du problem som kan uppstå när du använder Google Calendar Sync för Microsoft Outlook (GWSMO) för att importera data till ditt Google-konto.

Testa Log Analyzer

Det här verktyget kan identifiera de flesta problem på kort tid efter att du har skickat dem.

Få mer information om var du hittar spårningsloggfilerna.

Problem med import och migrering

Utöka alla  |  Komprimera alla

En del av eller all data importeras inte från ett gammalt konto
  • Kontrollera att du är ansluten till internet under migreringen och inte har problem med nätverksanslutningen.
  • Importera inte från en OST-fil. GSSMO har enbart stöd för import från en PST-fil eller direkt från ett Microsoft Exchange-konto. Läs mer
  • Importera direkt med GWSMO och dra inte filer från IMAP-mappar. GWSMO har inte stöd för den här metoden eftersom den kan orsaka importproblem. Om du inte har importerat direkt från GWSMO återskapar du din profil och försöker importera data igen.
Duplicerade kontakter och kalenderhändelser efter import

Om du importerar kontakt- eller kalenderdata flera gånger till samma Google Workspace-konto får du dubbletter. Du kan ta bort dem manuellt från Google Workspace-gränssnittet (inte Outlook). Du kan även följa de här stegen om du vill importera data på nytt:

Från Google Workspace-gränssnittet (inte Outlook):

1. Ta bort alla händelser i den primära kalendern.
  2. Ta bort alla kontakter i din personliga kontaktlista.
  3. Använd GWSMO för att importera din kalender och dina kontakter på nytt. Om du vill göra detta följer du stegen under Importera din Outlook-data senare.
Var hittar jag spårningsloggar?

Du hittar spårningsfiler för GWSMO på datorn här:

• Windows 7 och senare — C:\Users\ditt-användarnamn\AppData\Local\Google\Google Apps Sync\Tracing\.
  • Tidigare versioner av Windows– C:\Documents and Settings\ditt-användarnamn\Local Settings\Application Data\Google\Google Apps Sync\Tracing\

Spårningsfiler för enhetlig enkel inloggning finns här: C:\Users\ditt-användarnamn\AppData\Local\Google\Identity

Felmeddelandet Det gick inte att importera ett eller flera objekt

Du hittar information om den misslyckade importen i mappen Synkroniseringsproblem/Lokala fel i Outlook. Om det här felmeddelandet visas fortsätter importen av övrig data.

Vissa meddelandeklasser (läskvitton, leveransrapporter) importeras inte

Vissa meddelandeklasser importeras inte i GWSMO. Det omfattar läskvitton, leveransrapporter och rapporter om utebliven leverans. Mer information finns i Vad synkroniseras?

Finns det kända problem?

Vi kanske är medvetna om problemet och arbetar med en lösning eller kan föreslå en lösning. Ta reda på mer genom att söka efter problemet i Datamigrering och synkronisering i Google Workspace Kända problem.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.