Problemen met gegevens importeren

Google Workspace Sync for Microsoft Outlook

Hier ziet u hoe u problemen kunt oplossen die zich kunnen voordoen als u Google Workspace Sync for Microsoft Outlook (GWSMO) gebruikt om gegevens te importeren naar uw Google-account.

De Log Analyzer uitproberen

Deze tool kan de meeste problemen identificeren vrijwel meteen nadat ze zijn verstuurd.

Problemen met importeren en migreren

Alles uitvouwen  |  Alles samenvouwen

Sommige of alle gegevens worden niet geïmporteerd vanuit het oude account
  • Controleer of u tijdens de migratie een internetverbinding heeft en er geen problemen zijn met de netwerkverbinding.
  • Importeer niet vanuit een OST-bestand. GWSMO ondersteunt alleen imports vanuit een pst-bestand of rechtstreeks vanuit uw Microsoft Exchange-account. Meer informatie
  • Importeer rechtstreeks met GWSMO en sleep geen bestanden vanuit IMAP-mappen. GWSMO ondersteunt deze methode niet, omdat deze importproblemen kan veroorzaken. Als u niet rechtstreeks vanuit GWSMO heeft geïmporteerd, moet u uw profiel opnieuw maken en de gegevens opnieuw importeren.
Na een import zijn er dubbele contacten en agenda-afspraken

Als u contact- of agendagegevens meerdere keren importeert naar hetzelfde Google Workspace-account, worden deze gedupliceerd. U kunt ze handmatig verwijderen uit de Google Workspace-interface (niet uit Outlook). U kunt ook deze stappen volgen om de gegevens opnieuw te importeren:

Doe het volgende in de Google Workspace-interface (niet in Outlook):

1. Verwijder alle afspraken uit uw primaire agenda.
  2. Verwijder alle contacten uit uw persoonlijke contactlijst.
  3. Gebruik GWSMO om uw agenda en contacten opnieuw te importeren. Volg hiervoor de stappen onder Uw Outlook-gegevens later importeren.
Waar vind ik de trace-bestanden?

U vindt de traceringslogbestanden van GWSMO hier op uw computer:

• Windows 7 en hoger: C:\Users\uw-gebruikersnaam\AppData\Local\Google\Google Apps Sync\Tracing\
  • Eerdere versies van Windows: C:\Documents and Settings\uw-gebruikersnaam\Local Settings\Application Data\Google\Google Apps Sync\Tracing\

De traceringslogbestanden van Unified Single sign-on bevinden zich hier: C:\Users\uw-gebruikersnaam\AppData\Local\Google\Identity

Foutmelding 'Een of meer items kunnen niet worden geïmporteerd'

U vindt meer informatie over de mislukte import in de map 'Sync Issues/Local Failures' in Outlook. Als u deze foutmelding ziet, worden de overige gegevens gewoon geïmporteerd.

Bepaalde soorten berichten (leesbevestigingen, bezorgrapporten) worden niet geïmporteerd

Bepaalde soorten berichten, zoals leesbevestigingen en meldingen van bezorging/niet-bezorging, worden niet gemigreerd door GWSMO. Bekijk Wat wordt gesynchroniseerd? voor meer informatie.

Zijn er bekende problemen?

Mogelijk zijn we op de hoogte van het probleem en werken we aan een oplossing of kunnen we een tijdelijke oplossing aanraden. Zoek op uw probleem in Gegevensmigratie en -synchronisatie bij Google Workspace Bekende problemen.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.