GCCHN verwijderen

Als u klaar bent met de gegevensmigratie met Google Calendar Connector for HCL Notes (GCCHN), kunt u het product verwijderen.

Stap 1: Verwijder de componenten

1. Open de migratieserver en zoek de programmabestanden voor GCCHN.
  2. Selecteer de volgende componenten:
    • Beheerdatabase
    • Logboekdatabases die door het systeem zijn gemaakt
  3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Database verwijderen.

Als u replica's heeft, vinkt u het vakje aan voor Ook replica's verwijderen.

4. Klik op OK.
  5. Controleer of de GCCHN-templatebestanden ook zijn verwijderd van de server. Als dit niet het geval is, verwijdert u ze handmatig.
  6. (Optioneel) Ga naar uw directoryserverand thenInternet-protocollen and thenDomino Web Engine en stel Webagents en webservices gelijktijdig uitvoeren in op Uit.

Stap 2: (Optioneel) Verwijder de service in de Beheerdersconsole

U moet zijn ingelogd als hoofdbeheerder om deze taak te kunnen uitvoeren.
  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Appsand thenGoogle Workspaceand thenAgenda.
  3. Klik op Beheer van Agenda-interoperabiliteit en vink het vakje uit voor Interoperabiliteit voor Agenda aanzetten.
  4. Klik op Opslaan.

Stap 3: Verwijder de DLL van het serviceaccount

Als u deze stappen al heeft uitgevoerd toen u GWMHN of GCRS verwijderde, hoeft u ze niet opnieuw te doorlopen.

1. Zet de migratieserver uit.
  2. Start op dezelfde server een opdrachtprompt in de beheerdersmodus.

Wijs hiervoor het opdrachtpromptpictogram in het menu Start van Windows aan, klik met de rechtermuisknop en selecteer Uitvoeren als beheerder.

3. Voer de volgende opdracht in om vast te stellen waar de DLL-bibliotheek (Dynamic Link Library) is geregistreerd:

reg query HKLM\SOFTWARE\Classes /s /f service_account_com_dll.dll

4. Als de DLL niet is geregistreerd, gaat u verder met stap 7. Anders gaat u naar de map voor uw versie van Domino:
    • 64-bits versie: ga naar C:\Windows\System32.
    • 32-bits versie: ga naar C:\Windows\SysWoW64.
  5. Voer de volgende opdracht in om de registratie van de DLL van het serviceaccount ongedaan te maken:

regsvr32.exe -u C:\IBM\Domino\service_account_com_dll.dll

Vervang IBM\Domino door het pad naar uw Domino-programmamap.

6. Verwijder de service_account_com_dll.dll-bestanden.
  7. Start de migratieserver opnieuw op.

Stap 4: Wijzig de agendawaarde van elke gebruiker

Controleer in de Domino-directory de waarde van Agenda voor elke gebruiker. Als de waarde is ingesteld op Google, wijzigt u deze in Notes.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.