Avinstallera GWMHN

När du har slutfört datamigreringen med Google Workspace Migration for HCL Notes (GWMHN) kan du avinstallera produkten.

Steg 1: Ta bort komponenterna

1. Öppna migreringsservern och leta upp programfilerna för GWMHN.
  2. Välj följande komponenter:
    • Administrationsdatabas
    • Matningsdatabaser
    • Loggdatabaser som skapats av systemet
  3. Högerklicka och välj Radera databas.

Om du har kopior markerar du rutan Radera även kopior.

4. Klicka på OK.
  5. Kontrollera att GWMHN-mallfilerna också har raderats från servern. Om de inte har det raderar du dem manuellt.
  6. I Domino-katalogen raderar du Gmail-flödesnumret e-postdatabasdokument.

Steg 2: Ta bort tjänstkontots API

Om du slutförde de här stegen när du avinstallerade GCCHN eller GCR behöver du inte göra det igen.

1. Stäng av migreringsservern.
  2. Starta en kommandotolk i elevated-läge på samma server.

Det gör du genom att peka på kommandotolkens ikon på Start-menyn i Windows, högerklicka och välja Kör som administratör.

3. Ange följande kommando för att hitta var biblioteket för dynamisk länk (DLL) har registrerats:

reg query HKLM\SOFTWARE\Klasser /s /f service_account_com_dll.dll

4. Om API:et inte har registrerats går du till steg 7. Flytta i annat fall till mappen för din version av Domino:
    • 64-bitarsversion – öppna C:\Windows\System32
    • 32-bitarsversion – öppna C:\Windows\SysWoW64
  5. Om du vill avregistrera tjänstkontots API anger du följande kommando:

regsvr32.exe –u C:\IBM\Domino\service_account_com_dll.dll

Ersätt IBM\Domino med sökvägen till din Domino-programmapp.

6. Ta bort filerna service_account_com_dll.dll.
  7. Starta om migreringsservern.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.