Åtkomst till Cloud Shell under din provperiod på Google Workspace

Åtkomstkriterierna gäller inte för Google Workspace for Education- och Nonprofits-utgåvor.

Om organisationen nyligen har registrerat sig för Google Workspace kan användarna få ett meddelande om att deras konto inte är kvalificerat för att använda Google Cloud Shell, även om Google Cloud är aktiverat på Googles administratörskonsol.

Kriterier för åtkomst till Cloud Shell

När ditt konto uppfyller följande kriterier har du och dina användare åtkomst till alla funktioner i Cloud Shell:

• Google har behandlat en betalning för ditt konto på minst 30 USD (eller motsvarande i din valuta). Det här beloppet inkluderar inte kostnaden för att köpa domänen om du köpt den via Google Domains.
  • Dina användare samtycker till att följa alla Googles användarvillkor.

Betala

Om du registrerade dig för Google Workspace direkt från Google kan du göra en tidig inbetalning eller betala för fler användarkonton för att få åtkomst till alla Cloud Shell-funktioner. När du har gjort betalningen kan det ta upp till 72 timmar att behandla betalningen och få åtkomst till Cloud Shell.

Varför är åtkomsten begränsad?

Google Workspace-konton måste uppfylla minimikraven för att använda Cloud Shell för att skydda våra system.

Kontakta support för Google Cloud för mer information.