Toegang tot Cloud Shell tijdens uw proefperiode voor Google Workspace

De toegangscriteria gelden niet voor Google Workspace for Education- en versies voor non-profitorganisaties.

Als uw organisatie zich onlangs heeft aangemeld voor Google Workspace, krijgen uw gebruikers mogelijk de melding dat hun account niet in aanmerking komt voor Google Cloud Shell, zelfs als Google Cloud aanstaat in de Google Beheerdersconsole.

Criteria voor toegang tot Cloud Shell

Zodra uw account voldoet aan de volgende criteria, hebben u en uw gebruikers toegang tot alle Cloud Shell-functies:

• Google heeft een betaling voor uw account van minstens $ 30 USD (of het equivalent in uw valuta) verwerkt. De kosten om uw domein te kopen, worden hierin niet meegenomen (als u uw domein heeft gekocht via Google Domains).
  • Uw gebruikers gaan ermee akkoord alle Servicevoorwaarden van Google te volgen.

Een betaling uitvoeren

Als u zich rechtstreeks bij Google heeft aangemeld voor Google Workspace, kunt u eerder betalen of meer gebruikersaccounts kopen om toegang te krijgen tot alle Cloud Shell-functies. Als u de betaling heeft uitgevoerd, kan het 72 uur duren voordat de betaling is verwerkt en u toegang krijgt tot Cloud Shell.

Waarom is de toegang beperkt?

Omdat we onze systemen gezond willen houden, moeten Google Workspace-accounts voldoen aan bepaalde minimumvereisten om Cloud Shell te gebruiken.

Neem voor meer informatie contact op met Google Cloud-support.