Externa appar spelar in Meet-möten

Inspelning av Meet-möten med appar från tredje part kan utgöra en säkerhetsrisk. Använd tipsen nedan för att begränsa dessa externa appar och skydda möten för användarna.

Blockera inspelningsappar

Blockera appdomäner

Chrome Enterprise-administratörer kan blockera specifika domäner som är relaterade till inspelningsappar från tredje part. Mer information finns i Tillåta eller blockera åtkomst till webbplatser.

Be appägare att blockera åtkomst

Kontakta organisationen som skapar appen från tredje part. Be personen att blockera organisationens åtkomst till domänen.

Blockera appar och tillägg i Chrome

Administratörer kan begränsa appar och tillägg för inspelning från tredje part i Chrome och Chrome OS.

Blockera API-åtkomst

Administratörer som känner till API:er kan blockera åtkomst till API:er från tredje part för att förhindra oönskad åtkomst. Mer information finns i Kontrollera vilka externa och interna appar som får åtkomst till Google Workspace-data.

Begränsa appar under möten

Tvinga appar att be om att få gå med

Mötesarrangörer och värdar kan använda värdkontroller för att begränsa mötesåtkomsten under eller före mötet. Om användaren ställer in åtkomsten på Begränsad måste alla som till exempel inte har bjudits in be om att få gå med.

Administratörer kan göra den här inställningen till standard för alla möten som organisationen är värd för. Mer information finns i Hantera inställningarna för mötesåtkomst för användarna.

Ta bort appar från möten

Om du ser en app från tredje part i ett möte kan du ta bort den som alla andra deltagare. Mer information finns i Lägga till eller ta bort personer från ett Google Meet-möte