Externe apps nemen Meet-vergaderingen op

Als u Meet-vergaderingen opneemt met apps van derden, kan dit beveiligingsrisico's met zich meebrengen. Gebruik de tips hieronder om deze externe apps te beperken en goed beveiligde vergaderingen te maken voor uw gebruikers.

Opname-apps blokkeren

App-domeinen blokkeren

Chrome Enterprise-beheerders kunnen specifieke domeinen blokkeren voor opname-apps van derden. Ga naar Toegang tot websites toestaan of blokkeren voor meer informatie.

App-eigenaren vragen om de toegang te blokkeren

Neem contact op met de organisatie die de app van derden maakt. Vraag ze de toegang van uw organisatie tot het domein te blokkeren.

Apps en extensies blokkeren in Chrome

Beheerders kunnen beperkingen instellen voor het opnemen van apps en extensies van derden in Chrome en ChromeOS.

API-toegang blokkeren

Beheerders die bekend zijn met API's kunnen de toegang van apps van derden tot API's blokkeren om ongewenste toegang te voorkomen. Ga naar Bepalen welke apps van derden en interne apps toegang hebben tot Google Workspace-gegevens.

Apps beperken tijdens vergaderingen

Afdwingen dat apps om deelname vragen

Organisatoren en hosts van vergaderingen kunnen opties voor hosts gebruiken om de toegang tot vergaderingen te beperken tijdens of voor de vergadering. Als ze de toegang bijvoorbeeld instellen op Beperkt, moeten mensen die niet zijn uitgenodigd vragen om deel te nemen.

Beheerders kunnen deze instelling standaard instellen voor alle vergaderingen die door de organisatie worden gehost. Ga naar Toegangsinstellingen voor vergaderingen beheren voor uw gebruikers voor meer informatie.

Apps verwijderen uit vergaderingen

Als u een app van derden in een vergadering ziet, kunt u deze verwijderen net als elke andere deelnemer. Ga naar Mensen toevoegen aan of verwijderen uit een Google Meet-vergadering voor meer informatie.

Heb je nog hulp nodig?

Contact opnemen met Google Workspace-support