Aktivera automatisk justering av videon ljusstyrka

Viktigt! Den här inställningen är bara tillgänglig i Google Meet Series One Desk 27 och Acer Chromebase.

När justeringen av videoljuset är på kan Meet upptäcka om du är underexponerad och automatiskt förbättra ljusstyrkan för att förbättra synligheten. Funktionen är aktiverad som standard. Stäng av justering av ljusstyrkan om du inte vill att Meet justerar den automatiskt.

I ett möte

1. Klicka på Mer följt av Inställningar .
  2. Klicka på Video följt av Justera videons ljusstyrka till vänster.

Om du aktiverar justering av ljusstyrka kan enheten bli långsammare.