Veelgestelde vragen over G Suite for Education

Hieronder ziet u veelgestelde vragen over G Suite for Education.

Algemene informatie

Alles openen   |   Alles sluiten

Wat is G Suite for Education?

G Suite for Education is een pakket met gratis Google-tools en -services die speciaal zijn gemaakt voor scholen en instellingen voor thuisonderwijs. Het is wereldwijd beschikbaar voor alle in aanmerking komende onderwijsinstellingen. Bekijk de kwalificaties en Stimuleer beter leren met G Suite for Education.

Hoeveel kost G Suite for Education?

G Suite for Education is gratis en bevat gebruikersaccounts.

Wat is het verschil tussen G Suite for Education en G Suite Basic?
  G Suite for Education G Suite Basic
Kosten Kosteloos Kosten per gebruiker
Google-sites 100 GB 10 GB plus 500 MB per aantal betaalde gebruikers
Opslag voor Google Drive, Gmail en Google Foto's Onbeperkt 30 GB
Google Vault Kosteloos $ 5 extra per gebruiker of gratis bij upgrade naar G Suite Business of G Suite Enterprise
Wat is het verschil tussen G Suite for Education en G Suite for Nonprofits?
  G Suite for Education G Suite for Nonprofits
Criteria Basisscholen, middelbare scholen en hogeronderwijsinstellingen, geaccrediteerd door een algemeen aanvaarde accreditatieorganisatie Zie G Suite voor non-profitorganisaties activeren
Kosten Kosteloos
(inclusief Classroom)
Kosteloos
(inclusief Classroom)
Google Drive Kosteloze, onbeperkte opslagruimte
  • Niet beschikbaar voor beheerders
  • Gebruikers kunnen via Google Pay opslagruimte aanschaffen tegen de volledige prijs
Google Vault Kosteloze, onbeperkte opslagruimte $ 5 add-onkosten per gebruiker per jaar (minimaal 100 licenties)
Beschikbaarheid Wereldwijd Alleen in bepaalde landen
Hoeveel accounts kan ik maken met G Suite? Moet ik inactieve gebruikers verwijderen?

Met een G Suite for Education-account krijgt u 10.000 gebruikerslicenties. U hoeft inactieve gebruikers niet te verwijderen.

Hoeveel opslagruimte krijgen gebruikers met G Suite for Education?

Elke gebruiker heeft onbeperkte opslagruimte voor Google Drive, Gmail en Google Foto's. Als er vier of minder gebruikers zijn in uw organisatie, krijgt elke gebruiker 1 TB aan opslagruimte.

Wat is de uptime van G Suite-services?

Gmail, Google Agenda, Hangouts, Drive en Sites zijn gegarandeerd minstens 99,9% van de tijd beschikbaar. Bekijk de serviceovereenkomst van G Suite voor meer informatie.

Kwalificaties

Alles openen   |   Alles sluiten

Komen non-profitorganisaties in aanmerking voor G Suite for Education?

Non-profitorganisaties kunnen zich alleen aanmelden voor G Suite for Nonprofits. Ga naar de website van Google voor Non-profitorganisaties voor meer informatie.

Aan de slag

Alles openen   |   Alles sluiten

Hoe meld ik me aan?

Ga naar de aanmeldingspagina om u aan te melden voor G Suite for Education. U kunt uzelf aanmelden of contact opnemen met het verkoopteam voor meer informatie.

Hoelang duurt het om G Suite in te stellen voor mijn gebruikers?

Het duurt gemiddeld zes weken om G Suite in te stellen voor uw organisatie.

Kan het bestaande verificatiesysteem van mijn school worden geïntegreerd met G Suite?

Ja, G Suite biedt SAML Single sign-on (SSO) zodat G Suite kan worden geïntegreerd met uw verificatiesysteem. G Suite beschikt ook over een uitgebreide codebibliotheek die u kunt gebruiken terwijl u SAML SSO instelt. Zie SSO instellen met IdP's van derden voor meer informatie.

Hoe kan ik docenten en leerlingen leren hoe ze met G Suite for Education moeten werken?

Er zijn verschillende bronnen waarmee u uw gebruikers kunt trainen. Bekijk het G Suite-informatiecentrum.

Wat kan ik doen als ik problemen ervaar?

Met G Suite for Education kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week support krijgen via telefoon en e-mail. Ondersteuning via chat is beschikbaar in het Engels. Zie Contact opnemen met G Suite-support.

Beveiliging

Alles openen   |   Alles sluiten

Worden gebruikersgegevens gescand of geïndexeerd in G Suite for Education?

G Suite for Education verzamelt geen gegevens van leerlingen voor advertentiedoeleinden.

Gmail wordt gescand om de e-mails van gebruikers veilig te houden. Er wordt 100% automatisch gescand op virussen en spam. Alle binnenkomende e-mails, relevante zoekresultaten en functies, zoals Gmail Prioriteitsinbox, worden gescand. Bekijk het Veiligheidscentrum van Google voor meer informatie.

Worden er advertenties weergegeven in G Suite for Education?

In alle onderwijsdomeinen zijn advertenties uitgeschakeld voor G Suite for Education-services. Gebruikers zien geen advertenties in Google Zoeken als ze zijn ingelogd met hun G Suite for Education-account.

Hoe controleer, filter of archiveer ik e-mails in G Suite for Education?

Scholen kunnen e-mails filteren, controleren en archiveren met de geavanceerde instellingen van Gmail. Zie Gmail-instellingen aanpassen voor uw organisatie.

U kunt ook een gateway instellen voor uw school om e-mails door onze systemen te sturen. Als u dit niet zelf wilt doen, zijn er partners die dit voor u kunnen doen. Zie Een e-mailgateway voor binnenkomend verkeer instellen en Marketplace-partners voor meer informatie.

Voldoet G Suite for Education aan de vereisten in de Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) van 1998?

Ja. In de contracten die we met scholen afsluiten, staat dat scholen die G Suite for Education gebruiken, verplicht zijn toestemming van de ouders te krijgen in overeenstemming met de COPPA. Onze services kunnen worden gebruikt in overeenstemming met COPPA, mits de school zorgt voor toestemming van de ouders. Zie COPPA voor meer informatie.

Voldoet G Suite for Education aan de vereisten in de Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA)?

Ja. De kernservices van G Suite for Education voldoen aan de Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA).