Veelgestelde vragen over G Suite for Education

Hieronder ziet u ​​veelgestelde vragen over G Suite for Education. Ga voor meer informatie naar de G Suite for Education-website.

Algemene informatie

Wat is G Suite for Education?

Google biedt scholen een gehoste oplossing voor e-mail, agenda en chat via G Suite for Education, onze oplossing voor geïntegreerde communicatie en samenwerking. U kunt het kernpakket aanvullen met meer Google-services.

Zie G Suite voor basis- en middelbaar onderwijs voor meer informatie over de kerntools van G Suite for Education.

Hoeveel kost G Suite for Education?

G Suite for Education is gratis. We willen het basisaanbod van G Suite for Education gratis houden. Dit geldt ook voor gebruikersaccounts voor toekomstige leerlingen.

Ga naar de G Suite for Education-homepage voor de beschikbare functies in G Suite for Education.

Bekijk onze Servicevoorwaarden voor meer informatie.

Welke andere scholen gebruiken G Suite for Education?

Hier ziet u een lijst met enkele scholen die G Suite gebruiken.

Kunnen mensen die thuisonderwijs geven G Suite for Education gebruiken?

Ja. Vanaf juni 2018 is G Suite for Education beschikbaar voor mensen die thuisonderwijs geven in de VS.

Als u een thuisonderwijsgroep heeft in de VS en G Suite for Education wilt gebruiken, vult u het Homeschool Co-Op Interest form (Interesseformulier voor thuisonderwijsgroepen) in om aan te geven dat u geïnteresseerd bent en meer informatie wilt ontvangen.

Als u een organisatie voor thuisonderwijs van de staat in de VS bent, vult u het Homeschool State Organization Interest form (Interesseformulier voor organisaties voor thuisonderwijs van de staat) in om aan te geven dat u geïnteresseerd bent.

We sturen u dan informatie over hoe u uw lokale thuisonderwijsgroepen kunt verifiëren en toegang kunt krijgen tot G Suite for Education.

Hoe meld ik me aan?

Ga naar de aanmeldingspagina om u aan te melden voor G Suite for Education. U kunt zich zelf aanmelden of contact opnemen met het verkoopteam voor meer informatie.

Nadat u zich heeft aangemeld voor G Suite for Education, activeert u de services door uw eigendom van het domein te verifiëren.

Doe het volgende als u hulp nodig heeft bij het instellen van uw account of meer informatie wilt:

Belangrijk: Meld u aan voor G Suite for Education met een bestaand domein waarvan u de eigenaar bent. U kunt geen domein aanschaffen tijdens het aanmeldingsproces. Nadat u zich heeft aangemeld, krijgt u een kosteloze proefperiode voor G Suite Basic terwijl de kwalificaties van uw organisatie worden gecontroleerd. Als uw account niet wordt goedgekeurd voor G Suite for Education, wordt het na dertig dagen opgeschort. Als u e-mails of gegevens heeft gemaakt tijdens de proefperiode, moet u deze verplaatsen naar een Google-consumentenservice (zoals Gmail) of een andere service.

Waarom zou ik G Suite for Education gebruiken? Hoeveel opslagruimte krijgen gebruikers met G Suite for Education?

Elke gebruiker heeft onbeperkte opslagruimte voor Google Drive, Gmail en Google Foto's. (Als u vier of minder gebruikers in uw organisatie heeft, krijgt elke gebruiker 1 TB aan opslagruimte.)

Wie komt in aanmerking voor G Suite for Education?

In de VS

• Non-profitorganisaties voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs of hoger onderwijs, erkend door een algemeen aanvaarde accreditatieorganisatie
  • Thuisonderwijsgroepen die zijn geverifieerd door een erkende thuisonderwijsorganisatie

Buiten de VS

Elk land heeft zijn eigen vereisten. Zie Kwalificaties voor G Suite for Education voor meer informatie.

Wie kan zich nog meer aanmelden voor G Suite for Education?

Kerkelijke scholen of onderzoekslaboratoriums die zijn verbonden aan een geaccrediteerde school komen ook in aanmerking voor G Suite for Education. Meld u aan via het domein van de school.

Wie komen niet in aanmerking voor G Suite for Education?

• Studenten-, alumni- of ouderverenigingen
  • Religieuze organisaties
  • Overheidsinstellingen
Wat is het verschil tussen G Suite for Education en G Suite Basic?

Hier ziet u een vergelijking van G Suite for Education en G Suite Basic:

G Suite for Education G Suite Basic
Kosten Kosteloos Kosten per gebruiker
Google-sites 100 GB 10 GB plus 500 MB per aantal betaalde gebruikers
Opslag voor Google Drive, Gmail en Google Foto's Onbeperkt 30 GB
Google Vault Kosteloos $ 5 extra per gebruiker of gratis bij upgrade naar G Suite Business of G Suite Enterprise
Hoeveel accounts krijg ik met G Suite? Moet ik inactieve gebruikers verwijderen?

Het aantal gebruikers dat u in G Suite for Education mag hebben, is onbeperkt (zolang u maar geen spam genereert). U kunt meer Education-accounts aanvragen in de beheerdersconsole. Daarnaast hoeven inactieve gebruikers niet te worden verwijderd.

Wat is het verschil tussen G Suite for Education en G Suite for Nonprofits?

In dit diagram wordt G Suite for Education vergeleken met G Suite for Nonprofits:

G Suite for Education G Suite for Nonprofits
Criteria Basisscholen, middelbare scholen en hogeronderwijsinstellingen, geaccrediteerd door een algemeen aanvaarde accreditatieorganisatie 501(c)3 of internationaal equivalent
Kosten Kosteloos
(inclusief Classroom)
Kosteloos
(inclusief Classroom)
Google Drive Kosteloze, onbeperkte opslagruimte
  • Niet beschikbaar voor beheerders
  • Gebruikers kunnen via Google Wallet opslagruimte aanschaffen tegen de volledige prijs
Google Vault Kosteloze, onbeperkte opslagruimte $ 5 add-onkosten per gebruiker per jaar (minimaal 100 licenties)
Beschikbaarheid Wereldwijd Alleen in bepaalde landen
Worden er advertenties weergegeven in G Suite for Education?

In alle onderwijsdomeinen zijn advertenties uitgeschakeld voor G Suite for Education-services. Basisschoolgebruikers van G Suite for Education zien geen advertenties wanneer ze Google Zoeken gebruiken terwijl ze zijn ingelogd op hun G Suite for Education-account.

Wat is de uptime van G Suite-services?

Gmail, Google Agenda, Google Hangouts, Google Drive en Google Sites zijn gegarandeerd minstens 99,9% van de tijd beschikbaar. Team G Suite wil uw school een optimaal serviceniveau bieden. Bekijk de serviceovereenkomst van G Suite voor meer informatie.

Komen non-profitorganisaties in aanmerking voor G Suite for Education?

Non-profitorganisaties kunnen zich alleen aanmelden voor G Suite for Nonprofits. Ga naar de website van Google voor Non-profitorganisaties voor meer informatie.

Implementatie

Hoe kan ik docenten en leerlingen leren hoe ze met G Suite for Education moeten werken?

In het G Suite-informatiecentrum vindt u veel bronnen, zoals Helpcentra en online presentaties, waarmee u uw gebruikers kunt trainen.

Hoe lang duurt het om G Suite te implementeren?

Het duurt gemiddeld zes weken om G Suite te implementeren.

Kunnen bestaande e-mailgegevens worden gemigreerd naar G Suite?

Ja. We bieden een reeks opties voor de migratie van e-mails om uw oude e-mails naar G Suite te migreren.

Worden gebruikersgegevens gescand of geïndexeerd in G Suite for Education-accounts?

De services van G Suite for Education verzamelen of gebruiken geen gegevens van leerlingen voor advertentiedoeleinden. Ook worden geen advertentieprofielen gemaakt.

Gmail voor consumenten en voor G Suite for Education-gebruikers wordt uitgevoerd op dezelfde beproefde infrastructuur. Hierdoor leveren we goede prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid aan al onze gebruikers. G Suite is echter een afzonderlijk pakket, dat aanvullende functies biedt voor beveiliging, beheer en archivering aan klanten van de onderwijsversie, zakelijke versie en overheidsversie.

Zoals veel e-mailproviders maken we in Gmail gebruik van scanning om onze gebruikers veilig te houden en hun productervaring te verbeteren. We bieden virus- en spamdetectie, spellingcontrole, relevante zoekresultaten en functies als Prioriteitsinbox en automatische detectie van agenda-afspraken. Alle binnenkomende e-mails worden volledig automatisch gescand. E-mails in G Suite for Education worden niet gescand voor advertentiedoeleinden.

Kan het bestaande verificatiesysteem van mijn school worden geïntegreerd met G Suite?

Ja, G Suite biedt de service SAML Single sign-on (SSO) voor G Suite zodat G Suite kan worden geïntegreerd met uw verificatiesysteem. G Suite beschikt ook over een uitgebreide codebibliotheek die u kunt gebruiken terwijl u dit instelt.

Wat kan ik doen als ik problemen ervaar?

In het Helpcentrum voor G Suite staan veel oplossingen voor problemen. Als u de oplossing niet online kunt vinden, kunt u met uw G Suite for Education-account 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met ondersteuning via telefoon, e-mail of chat.

Opmerking: Ondersteuning via chat is alleen beschikbaar in het Engels. Als beheerder logt u in op uw account en klikt u op Neem contact met ons opMeer informatie.

Hoe veilig is G Suite?

Twee van de onderwerpen waarover de meeste vragen worden gesteld, over Google in het algemeen en G Suite in het bijzonder, zijn veiligheid en privacy. Google neemt beide onderwerpen uiterst serieus en we zijn ervan overtuigd dat onze services voor consumenten een goede keuze zijn.

Het succes van ons bedrijf berust op het vertrouwen van onze gebruikers: vertrouwen in ons vermogen uw gegevens goed te beveiligen en in ons streven de privacy van de informatie die u in onze systemen plaatst te respecteren, door deze informatie niet aan anderen te geven of op een ongepaste manier te gebruiken.

Zie Uw veiligheid en privacy in het Helpcentrum en ons privacybeleid voor meer informatie.

Hoe controleer, filter of archiveer ik e-mail in G Suite for Education?

G Suite for Education geeft scholen de mogelijkheid e-mails te controleren, filteren of archiveren via de geavanceerde instellingen van Gmail.

U kunt ook uw eigen oplossing voor filteren, controleren of archiveren implementeren met een e-mailgateway. Met deze gateway kan uw onderwijsinstelling alle e-mails naar en vanuit ons systeem via uw eigen netwerk routeren. Zo kunt u zelf bepalen hoe u e-mails controleert, filtert en archiveert. Meer informatie over het instellen van een e-mailgateway voor binnenkomend verkeer.

Als u zelf geen gateway wilt instellen, zijn er verschillende Marketplace-partners die deze service bieden.

Voldoet G Suite for Education aan de vereisten in de Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) van 1998?

Ja. In de contracten die we met scholen afsluiten, staat dat scholen die G Suite for Education gebruiken, verplicht zijn toestemming van de ouders te krijgen in overeenstemming met de COPPA. Onze services kunnen worden gebruikt in overeenstemming met de COPPA, mits de school zorgt voor toestemming van de ouders.

Voldoet G Suite for Education aan de vereisten in de Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA)?

Ja. De kernservices van G Suite for Education voldoen aan de Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA).

Is G Suite for Education beschikbaar in Myanmar (Birma)?

Ja, G Suite for Education is beschikbaar voor onderwijsinstellingen in Myanmar. Zie Aan de slag met G Suite for Education om u aan te melden.