Veelgestelde vragen over G Suite for Education

Hieronder zie je veelgestelde vragen over G Suite for Education.

Algemene informatie

Alles openen   |   Alles sluiten

Wat is G Suite for Education?

G Suite for Education is een pakket met kosteloze Google-tools en -services die speciaal zijn gemaakt voor scholen en instellingen voor thuisonderwijs. Het is wereldwijd beschikbaar voor alle in aanmerking komende onderwijsinstellingen.

Gerelateerde onderwerpen

Hoeveel kost G Suite for Education?

G Suite for Education is kosteloos voor gekwalificeerde onderwijsinstellingen.

Hoeveel accounts krijg ik? Moet ik inactieve gebruikers verwijderen?

Met een G Suite for Education-account krijg je 10.000 gebruikerslicenties. Je hoeft inactieve gebruikers niet te verwijderen.

Hoeveel opslagruimte krijgen gebruikers met G Suite for Education?

Elke gebruiker heeft onbeperkte opslagruimte voor Google Drive, Gmail en Google Foto's. Als er 4 of minder gebruikers zijn in je organisatie, krijgt elke gebruiker 1 TB aan opslag.

Wat is de uptime van Google Workspace-services?

De kernservices van Google Workspace zijn gegarandeerd minstens 99,9% van de tijd beschikbaar. Bekijk de serviceovereenkomst voor Google Workspace voor meer informatie.

Wat is het verschil tussen G Suite for Education en Enterprise for Education?

G Suite Enterprise for Education bevat alle Education-functies, plus premium tools voor beveiliging, gegevensbeheer, onderwijs en communicatie.

Zie Education-versies vergelijken voor meer informatie.

Vereisten

Alles openen   |   Alles sluiten

Wie komt in aanmerking voor G Suite for Education? Kunnen mensen die thuisonderwijs geven G Suite for Education gebruiken? (alleen in de VS) Komen non-profitorganisaties in aanmerking voor G Suite for Education?

Non-profitorganisaties die geen onderwijsinstelling zijn, kunnen zich alleen aanmelden voor G Suite for Nonprofits. Bekijk de beheerbronnen voor non-profitorganisaties.

Hoelang duurt het om te worden goedgekeurd voor G Suite for Education?
Goedkeuringsverzoeken worden doorgaans binnen 14 werkdagen afgehandeld. Bekijk de aanmeldingsprocedure voor instellingen voor basis-, middelbaar en hoger onderwijs.

Aan de slag

Alles openen   |   Alles sluiten

Hoe meld ik me aan?

Ga naar de aanmeldingspagina om je aan te melden voor G Suite for Education. Je kunt jezelf aanmelden of contact opnemen met het verkoopteam.

Kunnen bestaande e-mailgegevens worden gemigreerd naar G Suite for Education? Kan het bestaande verificatiesysteem van mijn school worden geïntegreerd met G Suite for Education?

Ja, Google Workspace biedt SAML Single sign-on (SSO) zodat het kan worden geïntegreerd met je verificatiesysteem. Google Workspace biedt ook een codebibliotheek ter referentie. Zie SSO instellen met een identiteitsprovider van derden voor meer informatie.

Hoe kan ik docenten en leerlingen leren hoe ze met G Suite for Education moeten werken?

Ga naar het Google Workspace-informatiecentrum voor bronnen om je gebruikers te trainen.

Wat kan ik doen als ik problemen ervaar?

Met je G Suite for Education-account kun je 24/7 support krijgen via telefoon en e-mail. Ondersteuning via chat is beschikbaar in het Engels. Zie Contact opnemen met Google Workspace-support voor meer informatie.

Beveiliging

Alles openen   |   Alles sluiten

Hoe veilig is G Suite for Education? Worden gebruikersgegevens gescand of geïndexeerd in G Suite for Education?

G Suite for Education verzamelt geen gegevens van leerlingen voor advertentiedoeleinden.

Gmail wordt gescand om de e-mails van gebruikers veilig te houden. Er wordt 100% automatisch gescand op virussen en spam. Alle binnenkomende e-mails, relevante zoekresultaten en functies, zoals Gmail Prioriteitsinbox, worden gescand. Ga naar het Veiligheidscentrum van Google voor meer informatie.

Worden er advertenties weergegeven in G Suite for Education?

Advertenties zijn uitgeschakeld voor de kernservices van G Suite for Education. Gebruikers zien geen advertenties in Google Zoeken als ze zijn ingelogd met hun G Suite for Education-account.

Hoe controleer, filter of archiveer ik e-mail in G Suite for Education?

Scholen kunnen e-mails filteren, controleren en archiveren met de geavanceerde instellingen van Gmail. Zie Uitgebreide informatie over Gmail-instellingen voor beheerders voor meer informatie.

Je kunt ook een gateway instellen voor je school om e-mails door onze systemen te sturen. Als je dit niet zelf wilt doen, zijn er partners die dit voor je kunnen doen. Zie Een e-mailgateway voor binnenkomend verkeer instellen en de Google Workspace Marketplace voor meer informatie.

Alleen in de VS: Voldoet G Suite for Education aan de vereisten in de Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) van 1998?

Ja. In de contracten die we met scholen afsluiten, staat dat scholen die G Suite for Education gebruiken, verplicht zijn toestemming van de ouders te krijgen in overeenstemming met de COPPA. Onze services kunnen worden gebruikt in overeenstemming met COPPA, mits de school zorgt voor toestemming van de ouders. Meer informatie

Alleen in de VS: Voldoet G Suite for Education aan de vereisten in de Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA)?

Ja. De kernservices van G Suite for Education voldoen aan de Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA). Meer informatie