Over Assured Controls

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versie: Enterprise Plus. Versies vergelijken

Als beheerder kunt u Assured Controls voor Google Workspace gebruiken om uw organisatie geavanceerde tools te geven voor het beheer van nalevings- en beveiligingsvereisten. Met verbeterd beheer van gegevensopslag en -toegang zorgt u dat uw organisatie voldoet aan wettelijke vereisten en gevoelige informatie beschermt.

Voor wie is Assured Controls beschikbaar?

Als uw organisatie moet voldoen aan de Amerikaanse regelgeving voor gegevensverwerking en -beveiliging in de publieke sector, gebruikt u Assured Controls om te voldoen aan de vereisten die gelden voor overheidscontractanten. Deze vereisten omvatten:

Belangrijkste functies van Assured Controls

Kenmerk Beschrijving
Access Management voor Google Workspace

Gebruik Access Management met Assured Support voor Google Workspace om de toegang tot klantgegevens te beperken voor gebruikers met bepaalde kenmerken, zoals medewerkers of personen met FBI-antecedentenonderzoeken in de VS.

Toegangsgoedkeuring voor Google Workspace Expliciete goedkeuring vereisen van geautoriseerde medewerkers voordat u toegang verleent tot gevoelige of beperkte gegevens.
Standaardmodus voor versleuteling aan de clientzijde Gebruik Assured Controls om Versleuteling aan de clientzijde (VCZ) van Google Workspace standaard aan te zetten voor gebruikers die regelmatig gevoelige gegevens verwerken.
Versleuteling via hardwaresleutels in Gmail Gebruik bestaande PIV- of CAC-smartcards om met VCZ beveiligde e-mailberichten te sturen en te krijgen in Gmail.