Melding

Duet AI heet nu Gemini voor Google Workspace. Meer informatie

Optioneel Addendum voor Google Workspace for Education-servicegegevens

Laatste update: 29 januari 2024

Ondersteunde versies voor dit addendum: Education Fundamentals, Education Standard en Education Plus. Versies vergelijken

Voor klanten met een ondersteunde versie van Google Workspace for Education die verwerkingsverantwoordelijke van servicegegevens willen worden, en die Google instrueren hun verwerker van servicegegevens te zijn (met uitzondering van bepaalde services waarvoor Google een verwerkingsverantwoordelijke blijft), biedt Google een Addendum voor Google Workspace for Education-servicegegevens.

Het Addendum voor Google Workspace for Education-servicegegevens introduceert nieuwe verplichtingen voor zowel Google als uw organisatie. We raden u aan het addendum zorgvuldig door te nemen om te bepalen of het bij uw nalevingsbehoeften past.

Voordat u begint

Als u het Addendum voor Google Workspace for Education-servicegegevens wilt accepteren, moet uw Google Workspace-overeenkomst door middel van verwijzing het Addendum voor Cloud-gegevensverwerking (ACG) of de voorganger ervan, het Amendement Gegevensverwerking (AG), bevatten. Als uw Google Workspace-overeenkomst het ACG of AG niet bevat of als u dit niet zeker weet, gaat u naar Privacynaleving en -records voor Google Workspace en Cloud Identity.

Het Addendum voor Google Workspace for Education-servicegegevens doornemen en accepteren

U moet zijn ingelogd als hoofdbeheerder om deze taak te kunnen uitvoeren.
  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and thenAccountand thenAccount- instellingenand thenJuridisch en naleving.

3. Ga naar het gedeelte Aanvullende beveiligings- en privacyvoorwaarden.
  4. Klik op Addendum voor Google Workspace for Education-servicegegevens om het door te nemen.
  5. Klik op Controleren en accepteren.
  6. Zorg dat u of de bevoegde persoon binnen uw organisatie de contractclausules doorneemt.
  7. Klik op Ik ga akkoord om het Addendum voor Google Workspace for Education-servicegegevens te accepteren.