Domäntyper med flest innehållsöverföringar i Chrome-rapport

Säkerhetsöversikt

Utgåvor som stöds för den här funktionen: BeyondCorp Enterprise

Rapporten Domäntyper med flest innehållsöverföringar i Chrome identifierar innehållskategorin för den berörda webbplatsen när användare laddar upp, laddar ned eller skriver ut innehåll under den tidsperiod som anges i väljaren för Datumintervall. De vanligaste typerna visas först. Om en användare exempelvis laddar upp filer till en webbplats med kryptovaluta visar rapporten domäntypen Digitala valutor. En lista över domäntyper finns i Webbadresskategori.

Visa de domäntyper som har störst överföring av innehåll i Chrome-rapporten

1. Ditt befintliga konto kanske inte har behörighet att utföra de här stegen. Se till att du är inloggad på ett administratörskonto om du vill fortsätta. Läs mer

2. I administratörskonsolen går du till menyn följt avSäkerhetföljt avSäkerhetscenterföljt avÖversikt.

3. Gå till panelen I vilka domäntyper överför användare oftast innehåll i Chrome?
    I det nedre högra hörnet av rutan klickar du på VISA RAPPORT.

Översiktsdiagram för överföring av innehållstyp för domäner

Högst upp i rapporten Domäntyper med flest innehållsöverföringar i Chrome visas ett diagram med de vanligaste domäntyperna som användare har överfört innehåll med under tidsperioden.

Visa mer information om domäntyp av innehållsöverföringar

På den nedre halvan av rapportsidan Domäntyper flest innehållsöverföringar i Chrome visas en tabell med data för alla relevanta domäntyper.