Rapporten Användare med flest innehållsöverföringar i Chrome

Säkerhetsöversikt

Utgåvor som stöds för den här funktionen: BeyondCorp Enterprise

Rapporten Användare med flest innehållsöverföringar i Chrome identifierar de användare som har laddat upp, laddat ned eller skrivit ut mest innehåll under den tidsperiod som anges i väljaren för Datumintervall.

Visa rapporten Användare med flest innehållsöverföringar i Chrome

1. Ditt befintliga konto kanske inte har behörighet att utföra de här stegen. Se till att du är inloggad på ett administratörskonto om du vill fortsätta. Läs mer

2. I administratörskonsolen går du till menyn följt avSäkerhetföljt avSäkerhetscenterföljt avÖversikt.
  3. Gå till panelen Vilka användare överför innehåll oftast i Chrome?
    I det nedre högra hörnet av rutan klickar du på VISA RAPPORT.

Översiktsdiagram över överföring av användarinnehåll

Högst upp i rapporten Användare med flest innehållsöverföringar i Chrome visas ett användarnamn med användarnamn för de användare som har överfört mest innehåll under tidsperioden. Du kan anpassa rapporten så att den visar data för Allt innehåll eller bara för Känsligt innehåll

Visa mer information om överföringar av användarinnehåll

På den nedre halvan av rapportsidan Användare med flest innehållsöverföringar i Chrome visas en tabell med data för alla användare som har överfört innehåll.