Hantera inställningar för mötesåtkomst för användarna

Som IT-administratör för organisationen kan du skapa standardinställningar för mötesåtkomst inom organisationen. Användarna kan ändra dessa inställningar för möten som de skapar.

Välj standardinställningar för att gå med i Meet-möten

Du kan ange standardinställningar för både om personer måste be om att få gå med i ett möte och om personer kan gå med i ett möte före en värd.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Från administratörskonsolen öppnar du menyn följt av Apparföljt avGoogle Workspaceföljt avGoogle Meet.
  3. Klicka på Säkerhetsinställningar för Meet.
  4. Om du vill att inställningen ska gälla alla väljer du organisationsenheten på den högsta nivån. Välj annars en underordnad organisationsenhet.
  5. Klicka på Gå med och välj en åtkomsttyp.
  6. Markera eller avmarkera rutan Värden måste gå med innan någon annan kan gå med .
  7. Klicka på Spara. Om du har konfigurerat en organisationsenhet eller grupp kan något av alternativen Ärv eller Åsidosätt vara tillgängligt för en överordnad organisationsenhet eller Inget angivet för en grupp.
    Det kan ta upp till 24 timmar att införa ändringar, men det går oftast snabbare. Läs mer