Navigera i administratörskonsolen

Du kan använda sidonavigeringsmenyn för att snabbt hitta viktiga sidor på administratörskonsolen utan att tappa bort var du är.

Bläddra med navigeringsmenyn

I sidonavigeringsmenyn grupperas alternativ som baseras på vanliga tjänster, som Katalog och Säkerhet.

Du kan snabbt bläddra i administratörskonsolen genom att klicka på dessa namn i navigeringsmenyn för att se fler alternativ och sidor.

Komprimera navigeringsmenyn

När du surfar förblir sidomenyn synlig så att du kan hålla reda på var du befinner dig.

Du kan komprimera och expandera navigeringsmenyn genom att klicka på Meny högst upp till vänster i avsnittet.

Fästa sidor på navigeringsmenyn

Du kan fästa de sidor och uppgifter du använder mest på navigeringsmenyn så att du snabbt kommer åt dem. Du kan fästa upp till fem sidor och få åtkomst till dem från listan Fastnålad.

Om du vill fästa en sida pekar du på sidnamnet i navigeringsmenyn och klickar på Fäst .

Om du vill ta bort en sida pekar du på sidan i listan Fäst och klickar på Ta bort .