Navigeren in de Beheerdersconsole

Via het navigatiemenu aan de zijkant heeft u snel toegang tot de belangrijkste pagina's in de Beheerdersconsole.

Browsen via het navigatiemenu

In het navigatiemenu aan de zijkant worden opties gegroepeerd op basis van veelgebruikte services, zoals Directory en Beveiliging.

U kunt snel door de Beheerdersconsole browsen door op deze namen in het navigatiemenu te klikken. Er worden dan meer opties en pagina's getoond.

Het navigatiemenu samenvouwen

Het zijmenu blijft tijdens het browsen zichtbaar, zodat u weet waar u bent.

U kunt het navigatiemenu samenvouwen en uitvouwen door linksboven op Menu  te klikken.

Pagina's vastzetten in het navigatiemenu

U kunt uw meest gebruikte pagina's en taken vastzetten in het navigatiemenu, zodat u er snel toegang toe hebt. U kunt maximaal 5 pagina's vastzetten en ze openen via de lijst met vastgezette elementen.

Als u een pagina wilt vastzetten, plaatst u de muisaanwijzer op de paginanaam in het navigatiemenu en klikt u op Vastzetten .

Als u een pagina wilt verwijderen, plaatst u de muisaanwijzer op de pagina in de lijst Vastgezet en klikt u op Verwijderen .