Ladda ned eller skriva ut transaktioner

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Om du köpte din tjänst från en återförsäljare går du hit istället  |  Har jag en återförsäljare?

Spara en månadsaktivitet från ditt Google-faktureringskonto.

Ladda ned eller skriva ut månadstransaktioner

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avBetalningskonton.
  3. Klicka på Visa fakturor bredvid prenumerationen.
  4. Längst upp till höger klickar du på nedåtpilen och väljer ett datumintervall.
  5. (Valfritt) Klicka på nedåtpilen bredvid Alla transaktioner och välj den specifika transaktionstypen. Till exempel Betalningar.
  6. Ladda ned eller skriv ut en kopia av transaktionerna:
    • Utskriftshistorik – klicka på Skriv ut uppe till höger i transaktionslistan. Ett fönster med en utskrivbar transaktionslista öppnas.
    • Nedladdningshistorik – klicka på Ladda ned uppe till höger i transaktionslistan. Då laddas en CSV-fil med transaktionsuppgifterna ned. Du kan sedan importera posterna till ett kalkylark.

Förstå dina transaktioner

Transaktionsobjekt Beskrivning
Ingående saldo Saldo den första dagen i kalendermånaden
Utgående saldo Saldo för aktuellt datum eller när kalendermånaden är slut
Belopp Transaktionsbeloppet
Datum Månad, datum och år för debitering
Prenumerationsuppdatering Uppdateringar av prenumerationen för nya eller borttagna användarlicenser
Automatisk betalning planerad Schemalagd betalning (om primär betalningsmetod är bankkonto)
Pågår Debitering, betalning eller justering behandlas
Betalning Manuell betalning gjord
Automatisk betalning Automatisk betalning har debiterats kontot
Betalning avvisades Manuell betalning misslyckades
Automatisk betalning avvisad Automatisk debitering misslyckades
Servicejustering Kampanj- eller engångskredit har tillämpats på kontot
Domänregistrering: Förnyelse av engagemang Årlig förnyelse av din domänregistrering

Hitta en transaktion

Överst på sidan Transaktioner finns tre menyer som du kan använda för att söka efter och sortera dina transaktioner.

1. Högst upp klickar du på Detaljerad transaktionsvy eller Översiktsvy.
  2. Bredvid visningsmenyn klickar du och sorterar efter:
    • Alla transaktioner
    • Kostnader – prenumerations- och tjänstkostnader
    • Betalningar – betalningar som gjorts
    • Justeringar – justeringar som tillämpats på kontot
    • Skatter – skatter som lagts till på prenumerationskostnader
  3. På menyn till höger klickar du på Den här månaden, Föregående månad, Senaste tre månaderna, I år, Föregående år, Alltid eller Anpassat datumintervall för att filtrera efter datum.
  4. Om du väljer Anpassat datumintervall anger du ett datumintervall och klickar på Tillämpa.