Uppdatera dina leveransadresser för fakturor

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Gäller endast för kunder med debiterade faktureringskonton.

Om du betalar för en prenumeration på en av Googles tjänster med ett faktureringskonto uppger du en primär e-postadress som vi kan skicka fakturan till. Vi skickar papperskopior av dina fakturor om du uppger en postadress.

Du ger oss denna information när du konfigurerar ditt faktureringskonto. Senare kan du lägga till eller ta bort leveransadresser på Googles administratörskonsol.

Du måste lägga till en adress senast den 25 i månaden för att den nya adressen ska träda i kraft den följande månaden.

Lägga till eller ta bort en e-postadress för leverans

Så här lägger du till en e-postadress för leverans i ditt faktureringskonto eller tar bort en adress som du har lagt till. Kontakta Google Workspace support om du vill uppdatera den primära faktureringsadressen som är kopplad till ditt konto.

Obs! EU-kunder med individuella (icke-kommersiella) konton får inte e-postfakturor. Dessa kunder kan se transaktioner och ladda ned och skriva ut fakturor och transaktioner på administratörskonsolen. Se:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avBetalningskonton.
  3. Klicka på Mer bredvid prenumerationen följt avVisa betalningsinställningar.
  4. Klicka på Redigera under Betalningskonto bredvid E-postleverans av faktura.
  5. Välj ett alternativ:
    • Om du vill lägga till en ny adress klickar du på Lägg till ny e-postadress, anger adressen och klickar på Lägg till.
    • Klicka på Ta bort bredvid en adress som du vill ta bort.
  6. Klicka på Spara längst ned.
  7. Om du har lagt till en adress måste den nya mottagaren verifiera adressen innan vi kan skicka fakturor till den. Se Verifiera eller ändra din e-postadress för fakturering.

Ändra leveransadressen för papperspost

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avBetalningskonton.
  3. Klicka på Mer bredvid prenumerationen följt avVisa betalningsinställningar.
  4. Klicka på Redigera bredvid E-postleverans av faktura.
  5. Välj ett alternativ:
    • Om du vill använda en annan befintlig adress klickar du på Lägg till e-postadress, markerar adressen och klickar på Lägg till.
    • Om du vill lägga till en ny adress klickar du på Lägg till e-postadress, väljer Lägg till en annan adress, anger informationen och klickar på Lägg till.
    • Klicka på Ta bort bredvid en adress som du vill ta bort.
  6. Klicka på Spara längst ned.