Factuurgegevens weergeven (gefactureerd account)

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Alleen van toepassing op klanten met gefactureerde factureringsaccounts.

Als u met een gefactureerd factureringsaccount betaalt voor uw Google-serviceabonnement, e-mailen wij u aan het begin van elke maand de factuur met de kosten van de voorgaande maand. We sturen u ook een papieren exemplaar van uw factuur als u een postbezorgadres opgeeft.

Opmerking: Als een van de gegevens op de factuur (zoals uw factureringsadres) wordt gewijzigd, verschijnt de wijziging op de facturen die u ontvangt vanaf de datum van de wijziging. Facturen die u al heeft ontvangen, worden niet opnieuw uitgegeven om daarin de wijzigingen door te voeren.

Een factuur online bekijken

U kunt de huidige kosten en eerdere facturen voor uw Google Workspace-abonnementen en domeinregistraties bekijken, downloaden en afdrukken. Zie Facturen of transacties downloaden of afdrukken.

Factuurgegevens begrijpen

Als u een gefactureerd factureringsaccount heeft, kunt u de volgende items zien in de pdf-versie van uw factuur. In de CSV-versie ziet u dezelfde items, maar dan in een andere volgorde.

Factuuritem Beschrijving
Factureren aan Het Bedrijfsadres dat in het gedeelte Instellingen van uw factureringsaccount staat.
Factuurdatum De datum waarop de factuur is gegenereerd.
Betalingsvoorwaarden De voorwaarden in uw accountcontract voor het uitvoeren van de betaling. Meestal is dit 'net 30' (voldoen binnen 30 dagen).
Facturerings-ID Een uniek nummer dat is toegewezen aan het bedrijf of de persoon op wiens naam dit account staat geregistreerd. De ID staat in het gedeelte Instellingen van uw factureringsaccount.
Account-ID De hoofddomeinnaam die aan uw serviceaccount is gekoppeld.
Vervaldatum (rechts onder het totale te betalen bedrag) De datum waarop de factuur moet zijn betaald. De tijd tussen de einddatum van de periode en de vervaldatum hangt af van uw betalingsvoorwaarden voor Google.
Adressen voor betalingen De adressen voor klanten die betalen per overboeking of cheque.
Abonnement Het Google-product of de Google-service waarvoor de factuur geldt.
Beschrijving De gemaakte kosten, bijvoorbeeld gebruik of contractverlenging.
Interval De periode waarin de kosten zijn gemaakt.
Aantal Het aantal dat is verbonden aan het abonnement (bijvoorbeeld zes licenties of één verlenging van het jaarcontract voor domeinregistratie).
Bedrag De gemaakte en verschuldigde kosten.