Visa beloppet som ska betalas (debiterat konto)

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Gäller endast för kunder med debiterade faktureringskonton.

Du kan se vad du för närvarande är skyldig på Googles faktureringskonto genom att kontrollera Belopp som ska betalas på administratörskonsolen. Beloppet som ska betalas är summan av alla kostnader du har fakturerats för, minus betalningar som redan har gjorts för dessa kostnader.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avBetalningskonton.
  3. Klicka på konto-id:t för din prenumeration.
  4. Högst upp på sidan Betalningar tittar du under Belopp som ska betalas. Tänk på följande när du kontrollerar detta belopp:
    • Beloppet som ska betalas omfattar inte kostnader som uppkommit under den aktuella månaden. Du har ännu inte fakturerats för tjänsten under den nuvarande månaden. Så dessa kostnader har inte förfallit ännu.
    • Varje faktura har olika förfallodatum men alla förfaller till betalning så snart de är utfärdade. Din faktura har förfallit om du inte har betalat fakturabeloppet i sin helhet senast på förfallodagen.
    • När du gör en inbetalning minskar beloppet som ska betalas först efter att vi har matchat det med en specifik faktura. Om vi inte kan avgöra vilken betalning som tillhör vilken faktura betraktas betalningen som ej dragen. Innan vi vet vilken faktura beloppet ska dras från kan vi inte minska betalningsbeloppet.

Läs om hur du slutför en betalning som inte har dragits.