Uw huidige saldo bekijken (account waarin u facturen ontvangt)

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Alleen van toepassing op klanten met gefactureerde factureringsaccounts.

U kunt zien welk bedrag er momenteel openstaat in uw Google-factureringsaccount waarin u facturen ontvangt door het Huidige saldo te bekijken in de beheerdersconsole. Uw huidige saldo bestaat uit de som van alle kosten die aan u in rekening zijn gebracht, min de betalingen die zijn toegepast op deze kosten.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand thenBetalingsaccounts.
  3. Klik op de account-ID van uw abonnement.
  4. Kijk bovenaan de pagina Betalingen onder Openstaand bedrag. Onthoud het volgende bij het bekijken van uw saldo:
    • Het huidige saldo bevat geen kosten die zijn gemaakt in de huidige maand. De kosten van de huidige maand zijn nog niet in rekening gebracht, dus deze kosten hoeven nog niet te worden voldaan.
    • Elke factuur heeft een andere vervaldatum, maar zodra facturen zijn uitgegeven, moeten ze worden betaald. Een factuur krijgt de status vervallen als u het factuurbedrag niet (geheel) heeft voldaan op de vervaldatum.
    • Een betaling zorgt alleen voor vermindering van het huidige saldo als we het kunnen koppelen aan een specifieke factuur. Als we niet kunnen zien welke betaling bij welke factuur hoort, is de betaling niet toegepast. Totdat we weten waarop we de betaling moeten toepassen, wordt uw huidige saldo niet verminderd.

Meer informatie over het oplossen van problemen met een niet-toegepaste betaling.