Hantera aviseringar om nödsamtal

Som organisationens administratör kan du lägga till e-postadresser som en avisering skickas till när en användare ringer ett nödsamtal. Du kan använda dessa e-postaviseringar för att avisera personer i organisationen som kan hjälpa till, till exempel reception, säkerhetskontor eller administrativ personal. E-postmeddelandet innehåller information om den registrerade platsen för användaren som ringde nödsamtal samt telefonnumret.

Skicka e-post till användare vid nödsamtal

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Från administratörskonsolen öppnar du menyn följt av Apparföljt avGoogle Workspaceföljt avGoogle Voice.
  3. Klicka på Inställningar högst upp.
  4. På panelen Policyer klickar du på Avisering om nödsamtal och anger en e-postadress.

Relaterat ämne