Meldingen van noodoproepen beheren

Als beheerder van uw organisatie kunt u e-mailadressen toevoegen waarnaar meldingen worden gestuurd wanneer een gebruiker een noodoproep plaatst. U kunt deze e-mailmeldingen gebruiken om gebruikers in uw organisatie op de hoogte te stellen die kunnen helpen, zoals een receptie, beveiligingsteam of administratief personeel. De e-mailmelding bevat de geregistreerde locatie van de gebruiker die de noodoproep heeft geplaatst en het telefoonnummer.

Gebruikers e-mailen als er een noodoproep wordt geplaatst

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Appsand thenGoogle Workspaceand thenGoogle Voice.
  3. Klik bovenaan op Instellingen.
  4. Klik in het deelvenster Beleid op Melding van noodoproep en geef een e-mailadres op.

Gerelateerd onderwerp