Administratörsinställningar som inte stöds för andra enhetsmodeller än ChromeOS

Vissa Google Meet-maskinvaruinställningar på administratörskonsolen gäller enbart för enhetsmodeller som kör ChromeOS och inte för andra, exempelvis Poly Studio X-enheter.

Dessa inställningar inkluderar följande:

• Lanseringskanal
  • Tidsinställd omstart
  • Visa energisparläge
  • Tidszon
  • Skärmsläckare
  • Hey Google röststyrning
  • Inbyggd kompatibilitet
  • Varningar om kringutrustning
  • Felrapportering
  • Rapportering om enhetens status

För enheter som inte har ChromeOS är många av de inställningar och funktioner som anges ovan tillgängliga och kan konfigureras, men inte via administratörskonsolen för Google Meet-maskinvara. För enhetsspecifika anvisningar och den senaste informationen om om en inställning finns och hur du kommer åt den läser du enhetstillverkarens dokumentation.

Relaterade ämnen