Niet-ondersteunde beheerdersinstellingen voor niet-ChromeOS-apparaatmodellen

Bepaalde instellingen voor Google Meet-hardware in de Beheerdersconsole gelden alleen voor apparaatmodellen met ChromeOS, niet voor andere, zoals Poly Studio X-apparaten.

Deze instellingen omvatten het volgende:

• Releasekanaal
  • Opnieuw opstarten na bepaalde tijd
  • Energiebesparing display
  • Tijdzone
  • Screensaver
  • Spraakbediening Hey Google
  • Ingebouwde interoperabiliteit
  • Meldingen over randapparatuur
  • Foutrapporten
  • Rapportage apparaatstatus

Voor niet-ChromeOS-apparaten zijn veel van de instellingen en functies hierboven beschikbaar en configureerbaar, maar niet via de Beheerdersconsole voor Google Meet-hardware. Bekijk de documentatie van de fabrikant van het apparaat voor apparaatspecifieke instructies en de meest actuele informatie over of een instelling bestaat en hoe u toegang krijgt.