Kvalificering för Google Workspace for Education

Google Workspace for Education är en uppsättning verktyg och tjänster från Google som har skapats särskilt för skolor. Den är tillgänglig globalt för berättigade utbildningsinstitutioner. Google förbehåller sig rätten att avgöra om en organisation är berättigad till Google Workspace for Education. När du har skickat in din ansökan tar granskningen cirka tio arbetsdagar. Potentiella kunder registreras automatiskt för en 14 dagars provperiod på Google Workspace for Education Fundamentals när de registrerar sig. Mer information om Education-utgåvor finns i Jämför utgåvor.

Kvalificering för Google Workspace for Education

Grund- och gymnasieskolor och högskolor världen över samt kooperativ för hemundervisning i USA är berättigade till Google Workspace for Education om de uppfyller vissa kriterier.

Grund- och gymnasieskolor måste vara statligt erkända, formellt ackrediterade utbildningsinstitutioner som ger nationellt eller internationellt godkända certifieringar eller examensbevis på grundskole- eller gymnasienivå eller på högre nivå. Institutionerna måste dessutom ha en aktiv webbplats kopplad till sin utbildningsinstitution.

Utbildningsinstitutionen som ansöker om Google Workspace for Education måste vara den som skickar in ansökan. Åtkomst till dessa verktyg och tjänster är avsedd för aktiv användning av administratörer, elever och lärare.

Institutioner som inte är kvalificerade för Google Workspace for Education

Organisationer som militärakademier och offentliga bibliotek är inte berättigade till Google Workspace for Education. Google Workspace Business-utgåvan kan vara ett bra alternativ i stället. Mer information finns i Välj din Google Workspace-utgåva.

Så här fungerar kvalificeringen för grund- och gymnasieskolor och högre utbildningsinstitutioner

Här är några exempel på fiktiva skolor och organisationer som förklarar hur berättigandet fungerar.

Berättigad:

• Låg- och mellanstadieskolan Parken
  • Högstadieskolan Parken
  • Parkgymnasiet
  • Skoldistriktet Park
  • Parks tekniska högskola
  • Parks högskola
  • Parkuniversitetet

Ej berättigad:

• Studentkåren och studentorganisationer vid Parkuniversitetet
  • Parks idrottslag, klubbar eller instruktionskurser
  • Extern IT-leverantör för Parkskolorna
  • Högre akademiker vid Park
  • Webbplats eller blogg från en lärare eller elev vid Park
  • Parks körskola
  • Parkkyrkan

Är du redo att registrera dig?

Grund- och gymnasieskolor eller högre utbildningsinstitutioner – om ovanstående krav är uppfyllda kan du fortsätta till registreringsprocessen.

Representerar du ett kooperativ för hemundervisning i USA? Besök Kom igång med Google Workspace for Education för hemundervisning