Wilt u onderwijs op afstand opzetten? Meer informatie

Kwalificaties voor Google Workspace for Education

Google Workspace for Education is een pakket met Google-tools en -services die speciaal zijn gemaakt voor scholen en instellingen voor thuisonderwijs. Het is wereldwijd beschikbaar voor alle in aanmerking komende onderwijsinstellingen. Google behoudt zich het recht voor te bepalen of een organisatie in aanmerking komt voor Google Workspace for Education. Het duurt ongeveer 10 werkdagen om een aanvraag te verwerken. Vanwege de wereldwijde schoolsluitingen wegens COVID19 zullen goedkeuringen van scholen voor Google Workspace for Education echter versneld worden verwerkt.

In aanmerking komen voor Google Workspace for Education

Basisscholen, middelbare scholen, instellingen voor hoger onderwijs (wereldwijd) en instellingen voor thuisonderwijs (in de VS) komen in aanmerking voor Google Workspace for Education als ze voldoen aan bepaalde criteria.

Basisscholen, middelbare scholen en instellingen voor hoger onderwijs moeten een door de overheid erkende, officieel geaccrediteerde onderwijsinstelling zijn die nationaal of internationaal goedgekeurde certificaten op basisniveau, middelbaar niveau of hoger niveau levert. De aanvraag moet worden ingediend door de instelling die Google Workspace for Education wil gebruiken.

Instellingen die niet in aanmerking komen voor Google Workspace for Education

Organisaties die worden gefinancierd door de nationale of lokale regering, zoals militaire academies en openbare bibliotheken, komen niet in aanmerking voor Google Workspace for Education. We raden deze organisaties aan een van de Google Workspace Business-versies te gebruiken. Ga naar Uw Google Workspace-versie kiezen voor meer informatie.

Hoe de kwalificaties werken voor het basis-, middelbaar en hoger onderwijs

Hier volgen enkele voorbeelden van fictieve scholen en organisaties, om te laten zien hoe de kwalificaties werken.

Komt in aanmerking Komt niet in aanmerking
Park Basisschool Studentenverenigingen van Park Universiteit
Park Middelbare school Sportteams, clubs of instructiegroepen uit Park
Park Bovenbouw middelbare school Externe IT-provider voor scholen in Park
Park Schooldistrict Vereniging van artsen in Park
Park Technische School Website of blog van docenten of leerlingen in Park
Park Volwassenenonderwijs Park Autorijschool
Park Universiteit Park Kerk

Wilt u zich nu aanmelden?

Als u de aanvraag voor Google Workspace for Education heeft ingevuld en verstuurd, komt u automatisch in aanmerking voor een proefperiode van 30 dagen terwijl de aanvraag wordt verwerkt.