Anmäla otillåten användning

Vi uppskattar ditt stöd när du identifierar administratörer som bryter mot Googles programpolicyer och/eller våra användarvillkor.

Det här verktyget kommer att leda dig genom processen att anmäla material som du anser ska tas bort från Googles tjänster i enlighet med gällande lagar. Du kan anmäla skräppost, nätfiske, olagligt innehåll, brott mot upphovsrätten och andra problem. Genom att du fyller i formuläret får vi all information vi behöver för att kunna undersöka din begäran och lösa problemet så fort som möjligt.

Om du tror att någon annan har registrerat sig för Google-tjänster med ditt domännamn följer du de här stegen för bestridda domännamn.

Som leverantör av verktyg för generering av innehåll och värdtjänster, kan Google inte medla eller döma i konflikter mellan tredje parter. I frågor som rör varumärken eller stöld av identitet bör du vända dig direkt till den som skapat det aktuella innehållet. Om du tror att någon använt sig av din identitet för att begå bedrägerier, bör du kontakta polismyndigheten eller myndigheter som arbetar med konsumentskydd.