Gevallen van misbruik melden

We hopen dat u ons wilt helpen beheerders te identificeren die het programmabeleid en/of de gebruikersvoorwaarden van Google schenden.

Gebruik deze tool om illegale activiteiten te melden. Met de tool kunt u content melden die volgens u op basis van de toepasselijke wetgeving moet worden verwijderd uit de services van Google. U kunt spam, phishing, illegale content, auteursrechtschending en andere activiteiten melden. Door dit formulier in te vullen, geeft u ons alle benodigde gegevens om uw specifieke verzoek te onderzoeken en zo snel mogelijk te verwerken.

Als u van mening bent dat iemand anders zich heeft aangemeld voor Google-services met uw domeinnaam, volgt u deze stappen voor betwiste domeinnamen.

Als leverancier van tools voor het maken van content en hostingservices is Google niet in de positie te bemiddelen of uitspraken te doen in geschillen tussen derden. Bij problemen met handelsmerken of nabootsing van identiteit, raden wij u aan direct contact op te nemen met de maker van de betreffende content. Als u van mening bent dat iemand zich als u voordoet met het doel fraude te plegen, raden we u aan contact op te nemen met de politie of de Autoriteit Consument en Markt.