Wat zijn standaardtemplates en -thema's?

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Business Plus; Enterprise Standard en Enterprise Plus; Education Plus  Versies vergelijken

Gebruikers kunnen alle templates en thema's bekijken die in de templategalerij van uw bedrijf worden aangeboden. U kunt instellen welke standaardtemplates en -thema's rechtstreeks in Google Presentaties, Formulieren en Sites worden getoond voor een gebruiker, gebaseerd op de organisatie-eenheden en groepen waar de gebruiker bij hoort. U kunt deze bedrijfstemplates en -thema's toevoegen en beheren in de Google Beheerdersconsole.

Templates en thema's

• Als u een document uploadt voor gebruik als standaardtemplate of -thema, is de gepubliceerde versie die wordt weergegeven in Presentaties, Formulieren en Sites een kopie van het brondocument. Het brondocument en de gepubliceerde versie zijn verschillende documenten. Als u het brondocument updatet, moet u het synchroniseren in de Google Beheerdersconsole, zodat de wijzigingen worden doorgevoerd in het gepubliceerde document en beschikbaar zijn voor uw gebruikers.Als u het brondocument verwijdert, wordt het gepubliceerde document niet verwijderd en omgekeerd.

Toegangsvoorbeeld

Als u standaardtemplates publiceert in meer dan één organisatie-eenheid in een hiërarchie, kunnen gebruikers alleen de bestanden zien in de laagste niveaus van de organisatie-eenheden waaraan ze zijn toegewezen.

• In Presentaties hebben gebruikers maar toegang tot 1 template uit de laagste organisatie-eenheid.
  • In Formulieren hebben gebruikers toegang tot thema's in maximaal 5 organisatie-eenheden.
  • Voor Sites hebben gebruikers maar toegang tot 1 template uit de laagste organisatie-eenheid.

Richtlijnen voor Presentatie-templates

• Documenttypen: Alleen systeemeigen Google Presentaties-bestanden. Microsoft Office-bestanden, versleutelde bestanden of documenten die worden opgeslagen door een externe opslagprovider worden niet ondersteund.
  • Aantal afbeeldingen: Maximaal 35 afbeeldingen per dia en 35 afbeeldingen per thema.
  • Aantal dia's: Maximaal 150 dia's in uw presentatie.
  • Aantal thema's: Maximaal 5 thema's in uw presentatie.
  • Multimediabestanden: Geen video- of audiobestanden in een template.
  • Tekst en vormen: Alle vormen, tekstvakken en tabellen kunnen maximaal 32.768 tekens bevatten en een lettergrootte hebben van maximaal 24 punten.
  • Gekoppelde content: Gekoppelde dia's, diagrammen of tabellen zijn niet toegestaan. U moet ze ontkoppelen. Ga naar Een diagram, tabel of dia's bewerken, updaten of ontkoppelen voor meer informatie.
  • Lay-outs: Maximaal 100 lay-outs per thema.