Organisationens Hangouts-data

Klassiska Hangouts har ersatts av Google Chat. Den 1 januari 2023 togs all chatt i klassiska Hangouts bort från organisationens konto. Om du eller en annan administratör har konfigurerat en lagring eller spärr i Google Arkiv kan du inte längre exportera chatten.

Om organisationen har konfigurerat en kvarhållning eller spärr i Arkiv kan du ladda ned chatten som Gmail-meddelanden i Gmail-avsnittet för Arkiv. Mer information finns i Komma igång med Arkiv-sökning och export.

Relaterade ämnen