De Hangouts-gegevens van uw organisatie

De klassieke versie van Hangouts is vervangen door Google Chat. Op 1 januari 2023 is alle chat in de klassieke versie van Hangouts verwijderd uit het account van uw organisatie. U kunt de chat niet meer exporteren, tenzij u of een andere beheerder een bewaarregel of bewaarplicht voor Google Vault heeft ingesteld.

Als uw organisatie een Vault-bewaarregel of -bewaarplichten heeft ingesteld, kunt u de chat downloaden als Gmail-berichten in het gedeelte Gmail van Vault. Zie Aan de slag met zoeken en exporteren in Vault voor meer informatie.