Jämför faktureringsplaner för Google Apps

Obs! Årsprenumerationen är inte tillgänglig för närvarande om du valde Australien som land när du köpte Google Apps. Befintliga kunder med årsprenumeration berörs inte.

När du konfigurerar faktureringsalternativen för Google Apps kan du välja mellan två faktureringsplaner:

En kort jämförelse av planerna
  Flexibel avgift Årsavgift
Åtagande Inget Ett helt års tjänst för de användarlicenser du har när avtalet ingås.
Faktureringscykel Varje månad Varje månad
Månadsvis betalning Google Apps for Work: 5 USD/användare
Google Apps Unlimited: 10 USD/användare
Google Apps for Work: 4,17 USD/användarlicens
Totalt per år Google Apps for Work: 60 USD/användare
Google Apps Unlimited: 120 USD/användare
Google Apps for Work: 50 USD/användarlicens
Lägga till användare När som helst mot en extra månadskostnad När som helst mot en extra månadskostnad
Ta bort användare När som helst (sänker månadskostnaden) Ta bort användarlicenser endast när årskontraktet förnyas. Tills dess betalar du för alla inköpta licenser.
Avbryta tjänsten När som helst utan straffavgift Måste betala årsavgiften (även om du avbryter tidigt).

Flexibel avgift

Du faktureras månadsvis för varje användarkonto. Du kan lägga till och ta bort konton när som helst och betalar endast för de konton du använder under månaden. Du kan avbryta tjänsten när som helst utan straffavgift.

Rekommenderas för: Små organisationer med en arbetsstyrka som varierar i storlek.

Årsavgift

Du faktureras månadsvis till rabatterat pris. För att vara berättigad till rabatten åtar du dig att betala för ett helt års prenumeration för ditt team eller företag. Om teamet växer kan du köpa fler licenser. Din månadskostnad stiger då. Du kan enbart minska antalet licenser eller månadsbetalningar när du förnyar planen i slutet av året. Om du avbryter din prenumeration innan året är slut betalar du fortfarande för hela året.

Rekommenderas för: Organisationer med en konstant eller ökande arbetsstyrka.

Årsplanen är inte tillgänglig när du köper Google Apps Unlimited online. Kunder med Google Apps Unlimited kan kontakta en Google-säljare eller en lokal återförsäljare.

Frågor

Hur ser priserna ut i andra valutor?

Google Apps for Work

Läs mer om Google Apps for Work.

Flexibel avgift Årsavgift
Kontrakt Ingen 1 år (debiteras månadsvis)
Pris per användare USD 5 USD/månad 50 USD/år
EUR 4 EUR/månad 40 EUR/år
GBP 3,3 GBP/månad 33 GBP/år
INR 150 INR/månad 1 500 INR/år
JPY 600 JPY/månad 6 000 JPY/år

Google Apps Unlimited

Läs mer om Google Apps Unlimited.

Flexibel avgift Årsavgift
Kontrakt Inget 1 år (debiteras månadsvis)
Pris per användare USD 10 USD/månad 120 USD/år
EUR 8 EUR/månad 96 EUR/år
GBP 6,6 GBP/månad 79 GBP/år
JPY 1 200 JPY/månad 14 400 JPY/år
Vilken faktureringsplan ska jag välja?

Detta beror på din arbetsstyrkas storlek och hur mycket den varierar. Här är vad du ska tänka på:

• Årskontrakt: Med årsavgift åtar du dig att betala för ett års tjänst. Men flexibel avgift finns inget kontrakt.
  • Pris: Med årsprenumerationen betalar du mindre per användare och år än med den flexibla prenumerationen. Se priser
  • Ta bort användare: Med årsavgift förbinder du dig att betala en månadsavgift för ett minsta antal användarlicenser, för ett helt år. Du kan inte minska antalet licenser (och därmed dina månadsbetalningar) förrän det är dags att förnya kontraktet. Med den flexibla prenumerationen kan du ta bort användarkonton när du vill och nästa månadsbetalning anpassas i enlighet med detta.

Flexibel avgift kan därför vara bäst om du har en arbetsstyrka som varierar. Till exempel kan företag som tillhandahåller semestertjänster fördubblas i storlek under sommarmånaderna. Med en flexibel avgift kan de här företagen ge tillfälligt anställda tillgång till Google Apps och enbart betala för tjänsten medan den används. Användarkonton kan sedan tas bort när medarbetarna lämnar arbetsplatsen i slutet av sommaren.

Årsavgift kan vara bäst om du har en större arbetsstyrka och ditt team generellt växer i storlek. Du betalar en lägre månadskostnad för varje användarlicens. Och du kan lägga till licenser när din arbetsstyrka växer.

Kan jag byta faktureringsplaner senare?

Du kan byta från flexibel avgift till årsavgift när som helst. Under din 30-dagars gratis testperiod kan du också byta från årsavgift till flexibel avgift.

Om du vill byta från årsavgift till flexibel avgift efter din testperiod tagit slut måste du dock vänta tills ditt årskontrakt tagit slut.

För mer information, se Byt faktureringsplaner.