Google Apps – översikt över faktureringsalternativ

Google Apps for Business finns i över 230 länder. Se Tillgängliga betalningssätt om du vill ha mer information om valuta och betalningssätt per land.

När du konfigurerar Google Apps kan du välja mellan två faktureringsalternativ:

• Flexibel prenumeration – du kan lägga till och ta bort användarkonton när som helst. Du betalar endast för din användning av tjänsten under månade. Du faktureras månadsvis.

• Årsprenumeration – du registrerar dig för Google Apps under ett helt år och får ett rabatterat pris. Du kan lägga till fler användare när som helst. Du debiteras månadsvis för en del av årsprenumerationen.
Jämföra prenumerationsalternativen
Prenumeration Flexibel prenumeration Årsprenumeration
Kontrakt Inget 1 år
Pris
(faktureras månadsvis)
USD 5 USD per användare och månad 50 USD per användare och år
EUR 4 EUR per användare och månad 40 EUR per användare och år
GBP 3,30 GBP per användare och månad 33 GBP per användare och år
INR 150 INR per användare och månad 1 500 INR per användare och år
JPY 600 JPY per användare och månad 6 000 JPY per användare och år
Välja rätt prenumeration

Vilken prenumeration du bör välja beror på dina unika behov. Gå igenom skillnaderna mellan Flexibel prenumeration och Årsprenumeration innan du bestämmer dig:

• Avtalsvillkor: årsprenumerationen innebär ett kontrakt på ett år och den flexibla prenumerationen innebär inget kontrakt.
  • Pris: Priset på en årsprenumeration är 50 USD per användarkonto och år (faktureras månadsvis) och för den flexibla prenumerationen är det 5 USD per användarkonto och månad, totalt 60 USD per användarkonto och år.

Vi vet att avtalsvillkoren är viktiga för företag med varierande personalstyrka. Exempelvis kan företag som erbjuder tjänster under semestern fördubblas i storlek under sommarmånaderna. Med den flexibla prenumerationen kan dessa företag ge säsongsanställda tillgång till Google Apps och enbart betala för tjänsten när den används. Användarkonton kan tas bort när antalet medarbetare sjunker i slutet av sommaren.