Säkerhet för betalningsuppgifterna

Vi förstår att det kräver en hel del förtroende från din sida att köpa Googles produkter och tjänster på webben. Vi tar detta på största allvar och det är av högsta prioritet för oss att se till att dina uppgifter förvaras säkert och hålls konfidentiella.

Google använder industristandarden SSL (secure socket layer) för att skydda alla dina interaktioner med Googles faktureringssystem. Detta skyddar dina personliga och betalningsuppgifterna. Din information lagras inte enbart bakom en brandvägg utan krypterar även dina känsliga betalningsuppgifter.

Varken Google eller våra betalningspartners delar någonsin med sig av eller säljer dina personliga uppgifter. De används enbart i det syfte de angavs för. Mer information finns i vår integritetspolicy.

Kreditkorts-, bankkorts- och bankkontouppgifter

Vår externa betalningsbehandlare kontrollerar faktureringsuppgifterna mot uppgifterna för betalningskontot. Om de inte stämmer överens godkänner vi inte betalningsmetoden. Eventuella avvikelser granskas av supportpersonalen hos Google.

Överföring av pengar

För vissa platser och valutor använder Google en extern leverantör så att kunderna kan överföra pengar på ett säkert sätt till sina faktureringskonto för Google. I det här fallet skickar du betalningen till ett bankkonto som tillhör internetleverantören i ditt land eller område och leverantörens namn visas i det kontonamn som vi ber dig att överföra betalningarna till. Leverantören bearbetar betalningen på ett säkert sätt och skickar pengarna till Google.